Kesinlikle hayalet güç olarak Türkçeye çevrilen bu özellik olmayan donanımda çalışmazlar. Ses kartımızda, mikserlerimizde ve benzeri donanımlarımızda olan phantom power adındaki güç ayarı mikrofonun ihtiyaç duyduğu gücü sağlamaktadır. Buraya kadar diğer mikrofonlardan farkına detaylı olarak göz attığımız bu mikrofonlar özünde de hava tanecikleri sayesinde ses dalgalarını yakalayarak dijital ortamdaki elektronik cihazlara sesi aktarabilmek için kullanılmaktadır. Kayıt esnasında oldukça sık bir biçimde tercih edilen bu cihazların frekans aralığı çok geniştir. Genellikle kardioid kutup deseniyle donatılmış bu cihazlar odak noktasındaki sesi büyük bir hassaslıkla kayıp ve net bir biçimde alabilmektedir. Genellikle birden fazla ek donanım ile kullanılan bir elektronik cihazdır. Mikrofon standı, pop fitler, shock mount ve benzeri donanımlar sayesinde mikrofonu en doğru pozisyonda kullanabilir, performans esnasında aramızdaki mesafeyi koruyabilir, ses patlamalarını engelleyebilir, sesteki istenmeyen titreşim ve pürüzlerin önüne geçebiliriz. Kapsamlı bir biçimde profesyonel olarak eksiksiz performans sergilemek için özenle tasarlanmış olan bu değerli cihazlar oldukça geniş bir fiyat aralığına sahiptir. Benim size tavsiyem ise güvenilir ve kaliteli bir firmadan kullanım amacınıza en uygun ürünü tercih etmenizdir. Her ihtiyaca ve kullanım alanına göre özenle seçilmiş birçok condenser mikrofon çeşidine yazımın sonunda paylaşacağım güvenilir adresten ulaşabilirsiniz.  

Condenser Mikrofon Çeşitlerini İncelemek İçin https://www.onlinesessistemi.com/condenser-mikrofon

Youtuber Mikrofon

Youtuber mikrofon çağımızın en yeni ve popüler mesleklerinden biri haline dönüşmüş olan youtube internet platformu için içerik üreten kişilerin sıklıkla kullanmalarından dolayı kullanım yerine göre adlandırılmış mikrofon türüdür. Youtuberlar genellikle stüdyo ve bilgisayar başındaki kayıt esnasında kondenser mikrofon tercih etmekte ve dışarıdaki anlık kayıtlarda ise yaka türündeki mikrofonlar tercih etmektedirler. Youtuber içerik üreticileri görüntü ve sese oldukça önem vermek zorundadırlar. Hem işlerini ve uğraşlarını orijinal bir içerik kadar bu unsurlarda etkilemektedir. Bu sayede doğru bir içeriği profesyonel tasarlanmış bir video ve ses kalitesinde sunmak başarı ve izlene bilme oranını direkt olarak etkileyebilmektedir. Birçok insanın aklının her an bir köşesinde tuttuğu uğraşlardan biri olan youtuber olabilme düşüncesi her geçen gün çok daha zor bir şekle dönüşmektedir. Çünkü farklılık yaratmak ve orijinal içerikler bulmak her geçen gün zorlaşmaktadır. Bu yüzden doğru ekipmanlar ve talep gören konuları kaliteli bir biçimde sunmakta olan birçok içerik üreticisi vardır. Genellikle set halinde erişebileceğiniz youtuber mikrofon için benim sizlere tavsiyem yeni nesil ve bu alanda profesyonel bir tedarik firması tercih etmenizdir. Bu konuda güvenilir bir tedarik noktasını yazımın sonunda sizler ile paylaşacağım.

Youtuber Mikrofon Çeşitlerini İncelemek İçin https://www.onlinesessistemi.com/youtuber-mikrofonlar

Masa Mikrofonu

Masa mikrofonu doğal halde bulunan analog sesleri yakalamak için masa üzerinde konumlandırılarak kullanılan kullanım yerine göre adlandırılmış bir mikrofon türüdür. Masa mikrofonları ayrıca oldukça kapsamlı bir biçimde değerlendirilebilir. Örnek verecek olursak eğer, konferanslarda ve büyük toplantılarda bir merkeze bağlı sistemli bir biçimde konuşmacılara söz hakkı vermek için kullanılan türleri de mevcuttur. Bunun dışında çeşitli uğraşlarımızda kürsü ve masa üzerinde ek donanımlar ile birlikte kullandığımız dinamik yapılı mikrofonlar da yer almaktadır. Birçok üretici firmanın bu alanda oluşan ve gittikçe artmakta olan talep ve ilgiden dolayı özellikle geliştirilen bir mikrofon türüdür. Kablolu ve kablosuz tercih seçeneği bulunabilen bu cihazlar kablosuz olarak talep edildiğinde maliyet olarak biraz daha yüksek olabilmektedir. Maliyeti fazla olsa da kablo kirliliği ve benzeri kargaşayı ortadan kaldırmasından dolayı aradaki fiyat farkını sonuna kadar hak ettiği yerler olacaktır. Kablosuz modellerini alıcı ve verici olarak iki kısımdan değerlendirmek gerekir. Masa üzerinde kullanılan alıcı verici şeklinde iki parçadan oluşan bu muhteşem cihazları satın alırken dikkat etmeniz gereken birkaç unsur bulunmaktadır. Bunlardan ilki ise kapalı ortamlarda kullanacağınız bu cihazın kapalı ortam çekim alanına dikkat ediniz. Salonun ve benzeri mekânın genişliğine göre uygun çekim mesafesine sahip modeller satın almalısınız. Ayrıca masa mikrofon standı ve benzeri donanımlar sayesinde masa tipi mikrofon şablonuna uygun biçime dönüştürülen mikrofonlarda mevcuttur. Benim sizlere tavsiyem kesinlikle kullanım amacı ve yerinize göre araştırma yaptıktan sonra işinize en yarayan masa mikrofon modelini güvenilir bir firmadan tedarik etmenizdir. Alanında profesyonel ve kaliteli bir tedarik adresine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Detaylı ve kapsamlı yapmış olduğum araştırmalarım sonucunda condenser mikrofon, youtuber mikrofon ve masa mikrofonu başta olmak üzer birçok mikrofon çeşidine www.onlinesessistemi.com ‘dan gönül rahatlığıyla ve en uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.