Türkiye’de çorap konusunda bir bilinçsizlik bulunuyor. Ayak sağlığına genel anlamda kimsenin değer vermemesi ve tüm çorapları birbiriyle aynı görmesi sebebiyle Türkiye’de sadece renkli çorap üzerine satış yapan bir firma bulunmuyor. Ayak sağlığının ne kadar önemli olduğunu da kimsenin bilmemesi sebebiyle ilk etapta Veinze Socks’un büyük satış yapamaması bekleniyordu. Fakat durum öyle olmadı ve Veinze Socks birkaç aylık dönemde büyük bir tanınırlığa ulaştı.

Veinze Socks çoraplarını diğer çoraplardan ayırt eden en büyük özellik bu çorapların üretim aşamasında en kaliteli ürünlerin kullanılması olarak göze çarpıyor. Kullanılan pamuklar yurt dışında marka olmuş durumda ve teknolojik üretim sayesinde çorapların hiçbir yerinde dikiş izine rastlanmıyor. Bunun yanında çorapların elastik yapısı sayesinde çoraplar kesinlikle ayakları sıkmıyor, koku yapmıyor ve ayakları terletmiyor. Bu çorabın yapılış amacının dünyadaki en kaliteli çorap üretmek olması giyenlerin de bir daha bu çoraplardan vazgeçmemesini sağlıyor.

Türkiye’de de ilk satışa başladığı günden bu yana internetten büyük bir kitleye ulaşmayı başaran Veinze Socks firması, kısa bir süre önce mağazalara da ürünlerinden göndermeye başlamıştı. Şu anda büyük illerdeki AVM’lerde müşteri bekleyen yüzlerce çeşit Veinze Socks çorapları yavaş yavaş Türkiye’nin en büyük çorap markası olmaya doğru yoluna emin adımlarla devam ediyor. Bu çorapları kullananlar ilk deneyimden itibaren rahatlıktan vazgeçemeyerek tekrar alıyor ve sevdiklerine de tavsiye ediyor. Bu sebeple Veinze Socks’un önümüzdeki yıllarda adını çok daha fazla duyurması bekleniyor.

Veinze Socks 7’den 70’e büyük bir kitleye hitap etmesiyle de çok tercih ediliyor. Veinze Socks çatısı altında hem bebekler için çeşit çeşit güzel tasarımlı bebek çoraplar, hem de yetişkin erkek ve kadınlara özel çoraplar üretiliyor. Birbirinden renkli desenlerle bezenmiş Veinze Socks çoraplarının yakın zamanda Türkiye’nin dört bir yanında raflarda olması bekleniyor.