ÇORUM (AA) - Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Osmancık'ın coğrafi yapısı itibariyle yaşanacak bir ilçe olduğunu kaydetti.

Çorum Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Başkan Gül ve beraberindeki AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Osmancık ilçesini ziyaret etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gül, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş'ı makamında yaptığı ziyarette, ilçede yaşanılan otobüs kazasında hayatını kaybedenler için başsağlığı dilediği bildirildi.

Açıklamada ayrıca Başkan Gül'ün ziyarette Osmancık'ın önemine vurgu yaparak, "Osmancık'a uzun zamandır geliş gidiş yapıyorum. Osmancıklıları gerçekten çok seviyorum. Osmancık coğrafi yapısı itibariyle yaşanacak bir ilçe. Belediye Başkanlığı görevimin ardından ikinci ilçe ziyaretimi Osmancık'a yapıyorum. Hem madden ham manen siyasi çalışmalarımızda belediye olarak idari çalışmalarımızda bir birimize destek olarak, inşallah bundan sonra birliğimiz ve beraberliğimiz devam eder." dediği aktarıldı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ'ın da Çorum'ın tüm ilçelerine ziyaret edeceklerini belirterek, "İlçe teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerle teşkilat çalışması yapıyoruz. Teşkilat olarak kongrelerimizin ardından 2019 ile ilgili sahada olmamız gerekiyor. Seçim koordinasyon merkezlerimizi resmi prosedürü beklemeksizin oluşturup mahallelerimizi, köylerimizi ziyaret etmemiz gerekiyor. Seçim startını verdik." dediği bildirildi.

Ziyaretlerde Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ile AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör de hazır bulundu.