ÇORUM (AA) - Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, belediye bünyesindeki gençlik merkezlerinde 42 farklı branşta kişisel gelişim kursu açacaklarını bildirdi.

Gül, yaptığı yazılı açıklamada, çocukların eğitimi için yaz tatili döneminde birçok kurs açtıklarını, okulların açılmasıyla birlikte kurslara yeniden başlanacağını belirtti.

Kurslara ilginin her geçen yıl arttığının altını çizen Gül, şunları kaydetti:

"İlkokuldan üniversiteye hazırlığa kadar her seviyeye uygun kurslar düzenliyoruz. İngilizce, tarih, coğrafya, matematik, Kur'an-ı Kerim, Arapça, gitar, keman, bağlama, ney, resim, el sanatları, bilgisayar, masa tenisi, halk oyunları, basketbol, voleybol, futsal, futbol, badminton, yüzme, buz pateni, bowling, fitness gibi akademik, sanatsal ve spor branşlarında toplam 42 kişisel gelişim kursu açıyor ve sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Öğrencilere okulda aldıkları eğitimlere ilave amacıyla matematik, fen ve teknoloji, kimya, biyoloji, Türkçe, edebiyat, sosyal bilimler, Kur'an-ı Kerim, siyer, temel dini bilgiler, İngilizce, Arapça ve Osmanlıca gibi kurslar açıyoruz. Kurslardan yararlanmak isteyen öğrencilerimiz, mahallelerimizde bulunan gençlik merkezlerine başvurabilir."

Gül, kurs kayıtlarının 22 Eylül'den itibaren başlayacağını aktardı.