ÇORUM (AA) - Çorum İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği Başkanı Selim Özkabakçı, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hayırseverin kurban bağışlarını beklediklerini bildirdi.

Özkabakçı, yaptığı yazılı açıklamada, dernek olarak İHH Vakfı ile ortak çalışma yaptıklarını belirterek, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mazlumları sevindirmek için çalışmalara başladıklarını kaydetti.

İHH'nın, 26 yılın verdiği tecrübe ile bu yıl da yine mazlumların yanında olacağını dile getiren Özkabakçı, şunları kaydetti:

"Kurbanlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için 'Paylaştığın senindir, paylaş sevindir' sloganıyla dünyanın 103 ülke ve bölgesine yola çıkacak. Çorum İHH olarak biz de bu yıl Nepal'de Kurban çalışması yapacağız. Çorum Genç İHH Yönetim Kurulu üyesi Mesut Can Kırgıl İstanbul ekibi ile birlikte Çorum'u temsilen Nepal’e giderek kurban çalışmalarına refakat edecek. Sizlerin bağış kurbanlarını 103 ülkedeki mazlumlara ulaştırıyoruz. Bir kurban bedeli 750 lira olarak belirlendi. Kurban bağışlarınızı ofisimize gelerek ve ya Hürriyet Meydanı'ndaki standımızda yapabilirsiniz."