ÇORUM (AA) - Çorum İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Ahmet Kara başkanlığında gerçekleştirildi.

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonundaki toplantıda, Vali Kara, kent için alınacak kararlar doğrultusunda tüm kurumların üst düzey yöneticilerinin bulunması gerektiğini ancak birçok kurumun temsilci bazında müdür yardımcısı ya da şube müdürü gönderdiğini fark ettiğini belirtti.

Bu durumun Çorum için alınacak kararlar doğrultusunda ilerleme gösteremeyeceğini vurgulayan Vali Kara, şunları kaydetti:

"Bu toplantıda bir şey demiyorum. Yeni geldim. Diğer yılın ilk toplantısına sakın bölge müdür yardımcıları da gelmesin, başkan yardımcısı da gelmesin. Çünkü koordinasyon yapmanın bir anlamı yok sizlerle. Yani kurumun en yetkilisi olmadıktan sonra daire başkanını ben ne yapayım? Hiç lüzumu yok, gelmesin. Gelirse de salona almayacağım. Yani gelecek yıl bölge müdürü olmayan buraya gelmesin. Bunu baştan keselim ki yarın kapıdan dönme durumunda alınmayınız bana. Kimseyi küçümsediğimizden değil. Kurumun en yetkilisi olacak ki, problemi konuşayım. Yoksa ikinci derece bir adamla ben ne konuşayım? Size bir problem söylesem çözemezsiniz. Bölge müdür yardımcısı nasıl çözecek, şube müdürü nasıl çözecek? Bundan sonraki toplantıda kurumun amiri gelirse gelir, gelmezse mazeretini bildirir gelmez. İkinci derece adam istemiyorum."

Toplantı, kurum temsilcilerinin faaliyet raporlarını okumasıyla devam etti.