ÇORUM (AA) - Çorum'un Alaca ilçesinde 6 kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı trafik kazası, apartmanın güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Kaza yeri yakınındaki apartmanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, İdris Doğan'ın kullandığı otomobile kavşakta Kamil Okur idaresindeki tırın çarpması yer alıyor.

Kayıtların devamında otomobilin tırın altında yaklaşık 50 metre sürüklendiği, çevredekiler ile araçlarından inen sürücülerin kaza yerine koştuğu, kısa sürede polis ve ambulansların geldiği görülüyor.

Alaca-Zile karayolunda Kamil Okur'un kullandığı 05 RD 370 plakalı tır, İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki kavşakta İdris Doğan (42) yönetimindeki 06 AJ 797 plakalı otomobille çarpışmış, kazada otomobil sürücüsü, eşi Songül, çocukları Aydın ve Yusuf Doğan ile yakın akrabaları Güllü Yıldız ve Orhan Dilmen hayatını kaybetmiş, tır şoförü yaralanmıştı.

Kazada yaşamını yitirenlerin, otomobil sürücüsünün kayınpederi Murat Dilmen'in (80) cenazesi için Büyükdona köyüne gitmek üzere Ankara'dan yola çıktıkları öğrenilmişti. Murat Dilmen ile kazada yaşamını yitiren 6 kişi, Büyükdona köyü mezarlığında yan yana toprağa verilmişti.