ÇORUM (AA) - Çorum'da 6 kişinin öldüğü trafik kazasında hayatını hayatını kaybeden diğer 3 kişinin de kimlikleri belirledi.

Çorum-Ankara karayolunun 30. kilometresinde iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu ölen ve kimlikleri belirlenemeyen üç kişinin Zeki Kıvanç (53), Yusuf Yalçın (48) ile Salim Ulusoy (40) olduğu öğrenildi.

Söz konusu kişilerin iş için gittikleri Erzurum'dan İstanbul'a döndükleri kaydedildi. Emniyet yetkilileri, bu kişilerin bulunduğu 34 AR 6465 plakalı aracın sürücüsünün kimliğinin henüz tespit edilemediğini bildirdi.

 İstanbul'da özel bir firmada pazarlama müdürü olarak çalışan diğer aracın sürücüsü Yavuz Ergül'ün ailesiyle Kars'a bayram ziyareti için yola çıktığı öğrenildi.

Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren Batuhan ve Tolga Ergül'ün sağlık durumlarının ciddiyetlerini koruduğu belirtildi.

- Olay

Sürücüsü belirlenemeyen 34 AR 6465 plakalı hafif ticari araç, Çorum-Ankara karayolunun 30. kilometresinde karşı şeride geçerek, Yavuz Ergül'ün (41) kullandığı 34 FU 8164 plakalı hafif ticari araçla çarpışmış, iki araçtaki 6 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi yaralanmıştı.