İlaçlama öncesi şirket elemanları ilaçlama yapılacak mekanda bulunan haşereyle ve mekanla ilgili bilgileri aldıktan sonra en kısa süre içinde mekana ulaşıp ilaçlama işlemini gerçekleştiriyorlar. 

İlaçlama sırasında deneyimli, profesyonel olan ekipler sıvı ya da jel ilaçları kullanarak haşerelerin yok edilmesini sağlıyorlar. Bu sayede kişilerde mekanlarında haşereler olmadan rahat bir yaşam sürüyorlar.

Promer Haşere İlaçlama Şirketi

İnsanlar evlerinde ya da bulundukları mekanlarda böcekler ve haşereler birlikte yaşamak istemiyor. Hem hijyen hem de sağlık açısından tehdit oluşturan bu canlılardan kurtulmak gerekiyor. Promer haşere ilaçlama şirketi de kişilerin haşerelerden kurtulmaları için 20 yıldır İstanbul’da ilaçlama hizmeti veriyor. 

Bu sayede kişiler çevrelerindeki haşerelerden kurtulup rahat edebiliyorlar. Her bütçe için uygun hizmet veren ve müşteri memnuniyetini amaçlayan firma sektörün gelişmelerine de ayak uydurarak ilaçlama hizmetleri veriyor. .Profesyonel haşere ve böcek ilaçlama uygulamaları hakkında firmanın www.promerilaclama.com.tr internet sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Garantili Böcek İlaçlama Hizmeti Sağlayan İlaçlama Şirketleri

Çözüm garantili İstanbul böcek ilaçlama şirketi olarak bu alanlarda bulunan çok sayıda haşerenin ortadan kaldırılması için hizmet veriyor. 

Promer haşere ilaçlama şirketi İstanbul ilinde yer alan garantili böcek ilaçlama hizmeti sağlayan ilaçlama şirketleri arasında en uzun süredir hizmet veren bir şirkettir. Uzun yılların verdiği deneyim ve kaliteli ilaçlama hizmetleri sayesinde şirket ilaçlama ihtiyacı duyan kişiler tarafından fazla tercih ediliyor. Verdikleri garantili hizmetler sayesinde kişiler haşere sorunlarından kurtuluyorlar. 

Ayrıca şirket olarak Sağlık ve Tarım Bakanlığı’ndan onaylı olan haşere ilaçları sayesinde kişilerin ilaçlama sonrası herhangi bir rahatsızlık yaşamalarının önüne geçiyorlar. Şirketin ilaçlama hizmetini gerçekleştirebilmesi için ilaçlama yapılacak mekanın boş olması ve ilaçlama sonrası birkaç saat giriş yapılmaması gerekiyor. 

Şirket ilaçlama hizmetini alan kişilerin ileri ki dönemlerde ortaya çıkacak sorunları ellerinde belge bulunması amacıyla yapılan kişilere bir belge veriyor. Söz konusu belgede ilaçlamanın yapılış tarihi, bakanlık ruhsat numarası,kullanılan ilacın üretici firma bilgileri, etken maddeleri ve ilaçlamayı yapan personelin isimleri yer alıyor.

İlaçlama Hizmeti Verilen Haşere Türleri Nelerdir?

Promer haşere ilaçlama şirketi kişilerin iş yerleri ve evlerinde bulunan haşerelerin yok edilmesi için kişilere kesin çözümler sunuyor. Kişiler ilaçlama hizmeti verilen haşere türleri nelerdir diye merak ediyorlar. Firmanın ilaçlama hizmeti verdiği haşere çeşitleri şunlardır;

  • Hamam böceği

  • Akrep

  • Kırkayak

  • Tahta kurdu

  • Fare

  • Pire

  • Kulağakaçan

  • Tahta kurusu

  • Güve

  • Kene

  • Salyangoz

  • Bit

  • Karınca

  • Tespih böceği

  • Karafatma

  • Arı

  • Örümcek

  • Yılan

  • Kalorifer böceği

  • Sinek

  • Gümüş böceği

İlaçlama şirketi bu böceklerin bulunabildiği her türlü alanların ilaçlanmasını garantili bir şekilde gerçekleştiriyor. Ayrıca bu hizmetleri için kişilerden uygun ücret talep ediyor.

Promer Böcek İlaçlama Şirketi Hizmet Bölgeleri

Şirket İstanbul ilinde pek çok ilçede uygun fiyatlarla garantili ilaçlama hizmeti veriyor.Promer böcek ilaçlama şirketinin hizmet bölgelerinden bazıları şunlardır;

Üsküdar, Bakırköy, Eyüp, Sarıyer, Çekmeköy, Beşiktaş, Avcılar, Gaziosmanpaşa, Beyoğlu, Zeytinburnu, Fatih, Kadıköy, Şişli, Kağıthane, Beylikdüzü, Ümraniye, Ataşehir, Maltepe, Beykoz, Küçükçekmece, Büyükçekmece, Esenyurt, Çekmeköy, Sancaktepe

Firma bu ilçelere bağlı tüm semtlerde haşere ilaçlama hizmetini gerçekleştiriyor. Sağlığa zararlı olmayan bakanlık onaylı ilaçlarla yapılan ilaçlama sonrası kişiler birkaç saat içinde mekanlarını kullanabiliyorlar.

Fare İlaçlama Servisi

Promer ilaçlama şirketi özellikle depolar, fabrikalar, evler ve iş yerlerinde yaygın olarak görülen farelerin ortamdan uzaklaştırılması için hizmet veriyor. Fare ilaçlama servisi olarak bakanlık onaylı rodentisit ilaçlarıyla farelerin öldürülüp ortadan kaldırılmasını sağlıyorlar. 

Firma lağım faresi, su faresi, kör fare, ev faresi ve çatı faresi gibi farklı fare türlerinden kişilerin kurtulması için profesyonel çözümler sunuyor. Bu sayede kişiler farelerden ve zararlarından kurtulabiliyor.

Pire İlaçlama Servisi

Kişiler tarafından pire ilaçlama hizmeti talep edildiğinde pire ilaçlama servisi elemanları verilen adrese giderek öncelikle mekan incelemesi ve sonrasında ilaçlamayı gerçekleştiriyorlar. Pire sıkıntısı yaşayan kişiler evlerinde hayvan besliyorsa ilaçlama sonrası öncelikle hayvanlarının pirelenmemesine dikkat etmeleri gerekiyor. Yoksa evlerde ya da mekanlarda tekrar pirelere rastlanabiliyor.

Akrep İlaçlama Servisi

Akrep ısırması sonrası ölüm olayları yaşanabildiği için kişilerin ev ve iş yerlerinde akrep gördüklerinde onlardan kendi imkanları ile kurtulmak yerine profesyonel hizmet almaları gerekiyor. Çünkü akrepler kalabalık yaşayan canlılar olduğu için bir tanesini ortadan kaldırmak sorunu çözmüyor. Bunun içinde ilaçlama şirketlerinden yardım almak gerekiyor. Promer ilaçlama şirketi akreplerin ve verecekleri zararların farkında olarak akrep ilaçlama servisi olarak hizmet veriyor. Bu sayede kişiler mekanlarına gelen akreplerden kurtulabiliyor.