GÜMÜŞHANE (AA) - AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Kasım'da Gümüşhane'ye geliyor.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Gümüşhane 6. Olağan il kongresinin 19 Kasım Pazar günü gerçekleştirileceğini bildirdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapılacak il kongresine katılacağını belirten Köse, şunları kaydetti:

“AK Parti olarak 2001 yılında başladığımız kutlu yürüyüşümüz boyunca daima milletimizin gösterdiği istikamette ilerledik. Siyasetin merkezine her zaman insanımızı yerleştirdik. Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet anlayışından hiçbir zaman vazgeçmedik. Ulaşımdan eğitime, sağlıktan savunma sanayisine her alanda dev eserler inşa ederek yapılamaz denilenleri yaptık ve ilkleri hayata geçirdik. Şimdi yeni bir atılım dönemine başlıyoruz. 2023 hedeflerimize daha sağlam adımlarla ulaşmak için yenilenme ve tazelenme fırsatı olarak gördüğümüz 6. Olağan kongre sürecimizi büyük bir heyecanla ve coşkuyla yürütüyoruz."

Köse, Kürtün, Merkez, Kelkit, Köse, Şiran ve Torul ilçe kongrelerinin tamamlandığını işaret ederek, şöyle devam etti:

"Şimdi aynı coşku, şevk ve heyecanla 19 Kasım tarihinde Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle il kongremizi gerçekleştireceğiz. İl kongremizle birlikte dün olduğu gibi yarın da el ele, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Tek vücut halinde hareket ederek, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde büyük Türkiye hedefine ulaşacağımıza inancımız tamdır."