Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane’nin doğum yapan eşiyle telefonda görüşerek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Kilis’in Elbeyli ilçesinin Suriye sınırında IŞİD’in açtığı ateş sonucu şehit düşen Astsubay Yalçın Nane’nin eşi dün gece saat 02.00’de, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’nun da katıldığı sezaryen operasyonuyla doğum yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğum yapan ve sağlıklı bir erkek çocuğu dünyaya getiren Seher Nane ile telefonla görüştü. Erdoğan hüzün ve mutluluğu bir arada yaşayan anneye geçmiş olsun diyerek, bebeğinin sağlıklı bir şekilde büyümesi dileklerinde bulundu. Şehit eşi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki görüşme yaklaşık bir dakika sürdü. Seher Nane, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.

FATMA ŞAHİN’DEN AİLEYE EV SÖZÜ
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de Seher Nane’nin görüşmesinin sonunda telefonu alarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile konuştu. Fatma Şahin, bulvar, park ve sosyal tesise Şehit Astsubay Yalçın Nane ismini verdiklerini belirterek aileye ev sözü verdi.

BEBEĞİN SÜNNETİNE DAVET ETTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep’e geldiğinde ailenin belediye tarafından alınacak yeni evinde ağırlayacaklarını belirten Şahin, şehit olan babası Mehmet Yalçın Nane’nin ismini alacak olan bebeğin sünneti için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Gaziantep’e davet etti.
(İHA)