SAMSUN (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığını, Samsun Valiliğini ve yeni hizmete giren bir oteli ziyaret etti.

Erdoğan, yapımı tamamlanan hizmet, eser ve yatırımların toplu açılış töreni için geldiği Samsun'da çeşitli ziyaretlerde de bulundu.

Cumhurbaşkanlığına ait otobüsle vatandaşları selamlayarak Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığına geçen Erdoğan'ı burada Tuğgeneral Yavuz Selim Kahveci karşıladı. Yaklaşık yarım saat süren ve basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Erdoğan, kendisini bekleyen vatandaşlarla ayaküstü konuştu. Kalabalık arasındaki yaşlı bir kadının ezilme tehlikesi yaşaması üzerine Erdoğan, yaşlı kadını otobüse alarak bir süre sohbet etti.

Şehit annesi olduğunu ifade eden Şahide Ak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gaziler ve şehit aileleri için yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiğini söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Samsun'da geçtiğimiz aylarda hizmete giren bir oteli ziyaret etti. Otelin 23'üncü katında bir süre şehri izleyen Erdoğan, otel çalışanları ve otel müşterileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Samsun Valiliğini de ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, valilikten ayrılırken Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu sporcularına madalyalarını taktı. Masa tenisinde Türkiye birincisi Salihcan Öztankal, gülle dalında Türkiye birincisi Ali Topaloğlu ve federasyonun en küçük sporcusu 5 yaşındaki Ceren Karıman'a madalyalarını takan Erdoğan, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocukların kendisine ve eşi Emine Erdoğan'a sundukları çiçekleri alan Erdoğan, çocuklara oyuncak hediye etti.