ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili ve adayı Metin Gündoğdu, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Gündoğdu, beraberinde, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, İl Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Baybaba ile Fatsa'da bir maketin açılış programına katıldı. Gündoğdu, işletme sahipleri Hasan ve Cemal Ergeç'e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Fatsa İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programında İlçe Başkanı Cenan Kır ve teşkilat mensupları ile bir araya gelen Gündoğdu, ardından Yalıköy Mahallesi sakinleri ve esnafla da buluştu.

Perşembe ilçesine geçen Gündoğdu, Sırakovancı ve Ortatepe mahallelerinde vatandaşların bayramını kutladı. Gündoğdu, Perşembe Belediyesi'nde, Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, İlçe Başkanı Ülkü Kumral ve belediye personeliyle de bayramlaştı.

Gündoğdu, Kabadüz İilçesinde Derinçay Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneğince Tekmezar mesire alanında gerçekleştirilen şölene katıldı. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, İlçe Başkanı Halit Günaydın ve İl Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Baybaba ile Çambaşı Yaylası’na giden Gündoğdu, burada esnaf ziyaretinde bulundu.

Altınordu ilçesinde ziyaretlerine devam eden Gündoğdu, AK Parti Altınordu Kumbaşı Mahalle Temsilcisi Alayittin Çarlı'nın kızı Burcu Çarlı ve AK Parti Perşembe İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sezer'in kızı Miray Sezer'in de kına merasimlerine katıldı.