ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili ve adayı Ergün Taşcı, 24 Haziran'ın Türkiye için çok önemli bir dönüm noktası olduğunu bildirdi.

Milletvekili Taşcı, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin binlerce yıllık şanlı bir tarihin, zengin bir medeniyetin temsilcisi olduğunu ifade etti.

Milletin dudaklarından dökülen hayır dualarına en az sandıkta kullandığı oy kadar önem verdikleri için 16 yıldır sürekli büyüyerek, güçlenerek bugünlere geldiklerini vurgulayan Taşcı, gönül kazanmayı oy kazanmak kadar önemli gördükleri için içeride ve dışarıda maruz kalınan onca saldırıya rağmen dimdik ayakta durabildiklerini aktardı.

Orduluların Cumhuriyetine, ülkesine ve AK Parti'ye hep sahip çıktığını ve bundan sonra da devam edeceğine işaret eden Taşcı, ne söylerlerse millet adına söylediklerini, ne yaparlarsa millet için yaptıklarına dikkati çekti.

Taşcı, milletle birlikte Türkiye'de büyük bir inşa ve ihya dönemini başlattıklarını vurgulayarak, "Şimdi artık şahlanışa geçiyoruz. Bunun için 24 Haziran Türkiye için çok önemli bir tarihtir. Çok kritik bir dönüm noktasıdır." ifadelerini kullandı.

24 Haziran'ın sürekli istikrarın adı olduğunu kaydeden Taşcı, "Daha çok iş, daha çok yatırım, daha çok hizmettir, müreffeh bir hayattır. Dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri olmaktır, kişi başına düşen milli geliri 2-3 katına çıkarmaktır. 24 Haziran bölgesinde hakim güç olmaktır, dünya ile yarışmaktır, dünyada sözü dinlenir olmaktır, lider ve öncü ülke olmaktır. Sağlam bir demokrasi, güçlü bir cumhuriyete sahip olmaktır. Muasır medeniyetlerin üzerinde olmaktır." değerlendirmesinde bulundu.

"24 Haziran daha güvenli ve huzurlu bir Türkiye'dir, terörle etkin mücadeledir." ifadesini kullanan Taşcı, şunları kaydetti:

"24 Haziran Avrasya Tüneli, Marmaray, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, Çanakkale Köprüsü, Ovit Tüneli, havalimanları, barajlar, milli silahlar, şehir hastaneleri, metrolar, hızlı trenler, üniversiteler, stadyumlar gibi dünya çapındaki eser zincirine yenilerini eklemektir. Kanal İstanbul ile Karadeniz'i Marmara’ya bağlamaktır. Dünyanın en büyük havalimanı ile Türkiye'yi kıtalara bağlamaktır. Bu millete layık olduğu gerçek değeri vermektir. 24 Haziran Ordu'muza daha fazla istihdamı, daha fazla yatırımı getirmektir. Daha iyi bir sağlık, daha iyi bir eğitim, daha kolay bir ulaşım temin etmektir. Memleketimizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmektir."

Taşcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yarın Ordu'ya gelişiyle milletin teveccühü ve muhabbetinin en üst seviyelere çıkacağını vurgulayarak, tüm Türkiye'de olduğu gibi hemşehrinin de 24 Haziran günü tercihlerini büyümeden, gelişmeden ve istikrardan yana kullanacağını aktardı.

Yarın Ordu'da gerçekleşecek büyük buluşmaya tüm hemşehrilerini davet eden Taşcı, 24 Haziran'ın nice mutlu günlerin habercisi olmasını temenni etti.