Ünlü modacı Dima Aslan tarafından, Türk kadın giyim dalına değer katma amacıyla kurulan Dado Style, çağımızın kültürel kodlarını kullanarak ilerliyor. Anadolu’nun geleneksel kültürünü tema edinen marka, Fars ve Arap toplumlarının çizgilerinden de yararlanıyor. Avrupa’nın modern modasını da unutmayan Dado Style, zengin görselleriyle dinamik bir görüntü çiziyor. 

Logosunda çağdaş kadını kullanan marka, özel tasarımları ve kalitesi ile kendi müşteri kitlesini oluşturuyor. Dima Aslan’ın yeni tasarım ve desenlere açık oluşu, marka çalışanlarının harika işler çıkarmasına olanak veriyor. Dado Style, tüm tasarımlarını büyük bir titizlikle işliyor, her tasarıma özel bir kumaş seçimi yapılıyor ve süslemelerden ipliğe kadar her ayrıntıda doğal malzemeler kullanılıyor. 

Dado Style, Eskimeyen Moda Anlayışıyla Hareket Ediyor

Uzun fizibilite çalışmaları sonunda 2017 yılında kurulabilen Dado Style, ilk tasarımlarından beri zamana yenik düşmeyen tasarımlara yöneliyor. “Günlük değil, ömürlük” sloganı ile hem kalite hem de tasarım olarak kendisine güvenini gösteren marka, 2021 koleksiyonu ile yaza damga vurmayı hedefliyor. 

Dado Style, kadınların kendisini güzel ve özel hissetmesi için ürünlerini az sayıda üretiyor. Bazı ürünlerinde tek üretim yapan marka, aynı elbise ya da abiyenin başkasında görülmesi riskini de ortadan kaldırıyor. Özellikle çalışan kadınların şıklık derdine son veren Dado Style, nefes alan tasarımlar ile iş yaşamını da zenginleştiriyor. 

“Herkes kadınların ışıltıya ve ihtişama önem verdiğini bilir. Ancak bunlar kadar önemli olan şey de rahatlıktır. Bir kadın kendini rahat hissetmiyorsa kıyafeti altın bile olsa, enerjik olamaz” diyen Aslan, Dado Style markasının bu rahatlığı sunduğunu gururla söylüyor. 

Yeni koleksiyonunda “Gecelerinizi bize emanet edin” mottosunu kullanan markanın toptan satış mağazası Güngören’de bulunuyor. Yakın zamanda yeni toptan showroom mağazaları açmayı planlayan Dado Style, ihracatı ile de dikkat çekiyor.