Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, POLLMARK Piyasa ve Kamuoyu Araştırmaları Şirketi’nin sahibi İbrahim Dalmış’ın annesinin cenaze namazına katıldı.
Davutoğlu, namazdan sonra 2010 yılında İsrail’in saldırısı sonucu Mavi Marmara Gemisi’nde hayatını kaybeden Furkan Doğan’ın mezarını ziyaret etti.
Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Kayseri ziyareti kapsamında Seyyid Burhaneddin Hazretlerinin türbesini ziyaret ettikten sonra, Talas ilçesine bağlı Kuru Köprü Mahallesine geçti. Burada, POLLMARK Piyasa ve Kamuoyu Araştırmaları Şirketi’nin sahibi İbrahim Dalmış’ın hayatını kaybeden annesi Ayşe Dalmış’ın (75) cenaze namazına katılan Davutoğlu, vatandaşlarla sohbet etti. İl Müftüsü Şahin Güven’in kıldırdığı namazın ardından Davutoğlu, bir süre tabutu taşıdı. Cenaze namazına Eski Başbakan Davutoğlu’nun yanı sıra, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de katıldı. Davutoğlu cenaze namazının ardından mezarlığa geçerek, taziyeleri kabul etti.
Ahmet Davutoğlu daha sonra Talas ilçesine bağlı Reşadiye mahallesinde bulunan Furkan Doğan’ın mezarını ziyaret ederek, dua etti.
(İHA)