Uygulama alanları çok geniş olan bu uygulama, normal boya uygulamalarına göre çok daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Silinebilir yapısı sayesinde temizlemesi kolay olduğu gibi, kullanılan boyanın kalitesi ve dayanıklılık seviyesi sayesinde 15 yıla kadar ömrü vardır.

Tamamen el işçiliği ile yapılan dekoratif boya işleri, uygulama sırasında uzmanlık ve tecrübe istemektedir. Deneyimli ekibimizle tüm İtalyan dekoratif boya işleriniz için buradayız. Hemen arayın ve teklif alın.

Dekoratif Boya Nedir? 

İtalya kökenli olan dekoratif boya Türkiye’de de sıklıkla uygulanmaktadır. Katkı maddesi sıvı boyadır. Uygulaması diğer çeşitlere göre biraz daha zor olmaktadır. Ancak sağladığı görsel zenginlik nedeniyle dekoratif İtalyan boya tercih sebebidir. 

İtalyan Boya Kullanım Alanları Nelerdir? 

Hem iç hem de dış mekanlarda İtalyan boya kullanılabilir. Geniş bir değerlendirilme alanına sahiptir. Uzun süreli etkisi nedeniyle evlerin dışında ofislerde de kullanılmaktadır. Daha estetik görüntüler elde etmek için mağazalarda da kullanılmaktadır. İç mimarlar tarafından sıklıkla tavsiye edilmekte uygulanmaktadır. Otel, alışveriş merkezleri gibi alanlarda da sıklıkla dekoratif boya uygulamaları tercih edilmektedir. 

Renk Çeşitleri ve Kartelaları Nelerdir?

Binden fazla İtalyan dekoratif boyaalternatifi mevcuttur. Ton farklılıkları ile birlikte tanımlanan renkler kataloglarda yer almaktadır. Seçimi bu renklere bakıp inceleyerek yapmak da mümkün. Renklerin başında Marcopolo ve Riflessi yer alır. Pudra rengine yakın Cadoro velvet rengi de mevcuttur. Bunların yanında, seçenekler arasında Roxidan ve Patina gibi renkler de yer almaktadır. 

İtalyan Boya Avantajları ve Fiyatları

Giderek yaygınlaşan dekoratif italyan boya, alternatifleri arttıkça fiyatıda düşmektedir. Kendinden desenli, farklı uygulama teknikleri olan bu boya türü, günümüz dekorasyonlarında sıklıkla kullanılmaktadır. Özgün renk kartelaları ile özgün tasarımlar için de tercih edilebilir. Her türlü yapı ve zemin için geçerliliği bulunmaktadır. Uygulandığı her yapıyı daha orijinal ve göz alıcı kılma etkisine de sahiptir. Renk atma ve solma gibi etkilere de kapalıdır. 

Kaynak: https://dekoratifboyaci.com/italyan-dekoratif-boya/