İstanbul da proje veya son tüketiciye mutfak ve banyo dolapları üreten firmamız aynı zamanda mutfak dolabı ihracatı da gerçekleştirmektedir.

Mutfak dolabında müşteri adresine giderek ücretsiz keşif yapılarak fiyat verilir. Mutfak dolabı fiyatı  ölçü alındıktan sonra membran, akrilik veya high gloss olarak verilir. Mutfak tezgahında belenco ve çimstone gözeneksiz bakteri barındırmayan en çok tercih edilen tezgahlardır. Bunun yerine daha düşük maliyetli olan granit mutfak tezgahı da müşteri tercihine göre kullanılabilir. Mutfak dolabında renk seçenekleri oldukça fazladır. Ücretsiz mutfak çizimi yapılarak müşterinin beğenisine sunan dekoset mobilya işini oldukça titiz yapmaktadır. Mutfak dolapları hakkında tam bir kılavuz olan dekoset mobilya mutfak dolabı üretim süresi 20 gündür. Mutfak dolaplarında kullanılacak kulplar standart kulplardır. bunlar porselen veya krom renkli kulplar olabilir, ekstra fiyat eklenmez. 

Dekoset mobilya mutfak dolapları, iç oda kapıları, çelik kapılar, banyo dolapları, portmanto,  cam lavabo, bina ve villa giriş kapıları gibi yaptığı tasarımlarla tanınan dekoset mobilya onemli bir yere sahiptir. Hem güzel, hem ferah hem de kullanışlı tasarımlarla hayatınızı kolaylaştırır. Yaşam kalitenizi yükseltmeyi amaçlayan dekoset mobilya estetik tasarımlarla sizleri etkilemeye devam ediyor.

Özellikle kendi tasarımı olan membran kapılar herkesin gözdesi olmuştur. Evlerimizin en dikkat çeken, evimizin güzelliğini kapıda başlatan dekoset mobilya mutfak tasarımında da ustalığını konuşturmaya devam ediyor. 

Mutfaklar evde çokça vakit geçirdiğimiz alanlarda bir tanesidir. Bu nedenle mutfak tasarımları fonksiyonel özelliklere sahip, pratik yaşam imkanı sunacak şekilde tasarlanmalı ve hayata geçirilmelidir. Dekorasyon ve iç mimari de küçük alanlarda fonksiyonel, ferah ve şık çözümler üretmek kolay bir görev değildir ancak dekoset mobilya sizin için en şık çözümler sunuyor.

Özel tasarım ve renk seçenekleriyle müşterilerin hayallerini süslüyor. Mutfakta ücretsiz keşif yaparak sizlerin bütçesine hitap ediyor.  Mutfakta da size fikirler veren dekoset mobilya high gloss, membran ve akrilik olarak size çözümler sunuyor.

Kapılar, mutfak ve banyo dolapları ile zevkinize göre evinizi tasarlamanizda büyük roller alan dekoset mobilya kapılarda da ister klasik ister modern lake, membran, melamin kapıları ölçüye özel proje ve evlerinizde size yardımcı olacaktır. 

Zarif, kullanışlı tasarımlarını banyo dolaplarında da konuşturan dekoset mobilya hiçbir üründe suntalam kullanmayarak yine kalitesini ortaya koymuştur. Banyo dolaplarınızda ister seramik isterseniz renkli cam lavabo ile size seçenekler sunuyor. 15 mm kalınlığında olan cam lavaboları ile hem daha sağlıklı hem de daha şık bir tasarım sizleri bekliyor. 

Güvenliğiniz basta olmak üzere en özel, şık tasarımlar ile celik kapı, bina ve villa giriş kapıları içinde istediginiz renk, ölçü ve model de seçenekler sunuyor. Bina giriş kapısı modelleri eski yeni tüm binalara değer katan bina içindeki dairelerin değerini dış etken olarak belirleyen en önemli ekipmanların başında yer almaktadır. 

istanbul  Ikitelli keresteciler sanayi sitesinde bulunan showroomda hizmet vermeye devam eden dekoset mobilya ya 0212 442 33 31 den ulaşabilirsiniz