Digiturk firmasının verdiği hizmetleri sıradan gözden geçirelim. Spor konusunda hizmeti  digiturk firmasının spor paketi ve digitürk lig tv paketi vardır. En iyi spor programlarını gösterirler. Digiturk spor paketinde efsanevi spor programı Maraton vardır. Dünyanın en kaliteli spor liglerini gösteririler. Bunlar İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga ve Brezilya Ligidir. Digitürk lig tv paketinde ise Spor Toto Süper Lig gösterilmektedir. Digiturk firmasının spor paketinde dünyanın en iyi tenisçilerin oynadığı ATP Masters 1000 turnuvaları ve dünyanın en prestijli tenis turnuvası Wimbledon gösterilmektedir. Basketbolda ise Avrupa basketbol takımlarının en iyilerinin oynadığı Turkish Airlines Euroleague ve Türk basketbol takımlarının heyecanlı maçlarıyla Türkiye Basketbol Süper Ligi gösterilmektedir. Digiturk firması film konusundaki hizmeti ise şöyledir; Yerli ve yabancı en iyi filmlerin Türkiye'deki ilk gösterimleri, Oscar'lı başyapıt olan filmler ve?her ay ortalama 100 den fazla yeni film gösterilmektedir. Ayrıca Türkçe dublaj veya orijinal dil, Türkçe ya da İngilizce dilinde altyazı seçenekleri ile digiturk firması film paketlerini hizmet verir. Digiturk firmasının dizi paketlerindeki hizmeti şöyledir; Tümü HD görüntü ve yüksek ses kalitesinde toplam 4 dizi kanalı gösterilmektedir. Ayrıca digiturk firmasının dizi paketinde Amerika’da en çok izlenen diziler digiturk firmasında gösterilir.
Digiturk Firmasının Üyelere Özel Digiturk Kampanya Fırsatları  Digiturk firması üyelere özel birçok digiturk kampanya fırsatları vardır. Bu digiturk kampanya fırsatları nelerdir? Bu ay 2 digiturk kampanya fırsatı var. Birincisi Turkcell Superonline ile ortak olunan bir kampanya. Bu kampanyada digiturk firması üyelerine özel fiyatla Turkcell Superonline limitsiz internet kullanımı vardır. İkinci fırsatı ise spor extra paketidir. Bu paketin size avantajı 2 ay boyunca ücretin yarı fiyatına kullanıyorsunuz. Digiturk kampanya fırsatlarından ve digitürk lig tv paketinden en iyi şekilde yararlanmak için www.bahadirelektronik.net web sitemize uğrayabilirsiniz.
Digiturk Firmasının Belgesel ve Çocuk Hizmetleri Digiturk firmasının belgesel paketinde en iyi 8 yabancı belgesel kanalı vardır. Ayrıca belgesel paketinde her ay binlerce belgesel gösterilmektedir. Digiturk firmasının çocuk paketinde ise 10 tane çocuk kanalı vardır. Bu kanallarda. Çizgi filmler, animasyonlar ve çocuklar için eğitici programlar gösterilmektedir.