Dijital olarak gerçekleşen reklamlar ile müşteri ve gelir seviyeniz artarken reklam giderleriniz de bir hayli düşüyor. Fakat bu konuda uzman ve tecrübeli hizmet veren bir firmadan destek almak oldukça önemli oluyor. 618media.com bu mecrada alanın en iyisi olarak karşımıza çıkıyor. Şirketiniz ve ihtiyaçlarınız için dijital alanda en uygun çözümleri üretiyor. Ayrıca yapılan çalışmalarda size uygun platformları kullanıyor. Böylece yapılan çalışmalar anında etkisini göstermeye başlıyor.

Google Reklamları ile Üretilen Çözümler

Google reklamları günümüzde en fazla kullanılan reklam türleri arasında yer alıyor. Pek çok firma Google aramalarında en üst seviyelerde olmak için büyük emek harcıyor. Adres, bu konuda çok emek harcamak yerine doğru emek harcamayı tavsiye ediyor. Çünkü doğru şekilde verilen reklamlar sizi en üst sıralara taşıyor. Diğer türlü verilen reklamlar ile gelir elde etmek ya da müşteri çekmek mümkün olmuyor. Yıllardın bu piyasada yer alan site, uzmanlaşmış şekilde reklamlarınızı yapıyor. İşinizi Google Ads ile canlandırıyor. Bu alanda sizin için yaratıcı ve stratejik reklamlar sunarak rekabette üst sıralarda yer almanızı sağlıyor.

Google Ads Reklamları Nasıl Verilir?

Google reklamları 8(Ads), işletmeler ve bireysel kullanıcılar için üretilen reklam ağıdır. 

Bu reklam ağı ile;

  • Google arama ağı

  • Görüntülü reklam ağı

  • Video reklamlar

  • Alışveriş reklamları

  • Gmail reklamları

  • Uygulama indirme

  • Google Al

Sayesinde dinamik oluşturuluyor. Bu dinamik için reklam vermeniz firmanızın bilinmesini sağlar. Bu reklamlar belirli bütçeye bağlı kalınacak şekilde veriliyor. Burada önemli olan nokta ise anahtar kelime kullanımı oluyor. 618media en etkili anahtar kelime kullanımı ile rekabet gücünüzü üst seviyelere çıkarıyor. En düşük bütçe ile reklam vermeniz bu konumda yer alıyor. Böylece dünyanın en büyük arama motoru olan Google için reklam vermeniz sağlanıyor.

Google Ads Avantajları Nelerdir?

Google Ads dijital pazarlama için en büyük etkiye sahip alanlardan birisidir. Başarılı şekilde gerçekleşen bu reklamlar uzmanlık ister. Fakat bu reklamların geri dönüşü en yüksek dijital pazarlamadır. Bu reklamlar işiniz için doping etkisi yapacaktır. Reklamın avantajları ise şu şekilde sıralanabilir:

Markanızın tanınmasını artırır, hedeflenen alakalı kelimeler ile ilgili görünürlük, ilk reklam ile beraber başlar. Bu durum da işletmeniz için marka bilinirliği sağlar. Aranma görünürlüğü ve daha fazla akla gelme de aynı şekilde gerçekleşir. Elbette böylece potansiyel müşteri arştı da beraberinde gelecektir.

Satışlarda Doğrudan Pazarlama Sağlanır

Google alışveriş reklamlarında otomatik olarak satış yapma imkanınızda bulunur. E- ticaret sitesi aracılığı ile lokal mağazadan da satış yapmanıza olanak sağlanıyor. Ayrıca aranan kelime yanında reklam gösterimi de bulunuyor. Bu reklam sadece potansiyel müşteriler için sağlanıyor. Bu da sizin için yüzde 50 satın alma potansiyeli olan müşteri anlamına geliyor.

Web Sitesi İçin Trafik

Web sitesinde oluşan trafik ile hedef kitlenize daha çok görünürlük sağlanır. Görüntülü reklam ağı kullanarak yapılan reklamlar sayesinde prestijini yükselir. Doğru tanıtım ile hedefe yönelme tam anlamıyla gerçekleşir.

Sektöre Odaklı Tanıtım İle Sonuç Alma

Reklamlarda hedef kitleye yönelme oldukça önemlidir. Bunun farkında olan 618media.com sizin için tam ve doğru hedef reklamları verir. Doğrudan hedeflenen ve arama hacmi olan kelimeler ile hızlı dönüşüm sağlanır.

Doğru Google Reklamları Verme

E- ticaret siteniz için ya da firmanız için en doğru şekilde reklam vermek önemlidir. 618 media, bu konuda en etkili reklamları verme tecrübesine sahiptir. Doğru reklam vermek için en etkili yöntemlerden birisi reklam hesabıdır. Reklam oluşturmak için bu reklamlar site tarafından oluşturuluyor. Bu hesaba kendi ödeme yönteminiz tanımlanıyor. Bu şekilde ödeme yapacak, reklamları ve reklam metinlerini oluşturacak ortamınız oluşturuluyor.

Anahtar Kelime ve Metin Reklamları

Site tarafından verilen Google reklamları için bir seçenek de anahtar kelime araçları olarak karşımıza çıkıyor. Anahtar kelime planlayıcı, ahrefs, semruhs gibi araçlar ile reklamın doğru anahtar kelime üzerinden verilmesi sağlanıyor. Alakalı ve doğru anahtar kelimeler belirleniyor. Aranma hacimleri de bu şekilde artıyor. Aynı şekilde kelime odaklı reklam vermek için düz metin reklamlar da kullanılıyor. Fazla bilgi vermek için ya da daha fazla tıklama almak için ve iletişim bilgileri için reklam uzantıları kullanılıyor. Burada sayfalar paralel olarak bağlantı oluşturuluyor.

Google Ads Yönetimi İçin Yapılanlar

Google Ads yönetimi uzmanlık isteyen bir alandır. 618media, bu konuda uzman şekilde hizmet verir. Site, reklamlar için özel durum optimizasyonunu ekibi sayesinde gerçekleştirir. Öncelikle hedef kitle araştırması yapan site, daha sonra hedef kitle için çalışma yapıyor. Bu kitle için dijital pazarlama uzmanları hedef kitle stratejisi oluşturuyor. Anahtar kelime araştırmaları da bu çalışmalar içinde yapılıyor. Arama araçları en iyi şekilde kullanılarak anahtar kelime seçimleri özenli şekilde gerçekleşiyor.

Google Ads Reklam Kampanyası

Anahtar kelime seçim özenli şekilde gerçekleştikten sonra anahtar kelime etrafında çalışmalar yapılıyor. Her anahtar kelime için birden fazla reklam kampanyaları oluşturuluyor. Bunlar için A/B testleri gerçekleştiriliyor. Aynı şekilde her anahtar kelime için performans ölçümü de yapılır. Böylece anahtar kelime çevresinde büyük bir etki meydana gelir.

Reklam Açılış Sayfası Optimizasyon

Reklam verilen web sitesi ile ilgili herhangi bir problem meydana gelebilir. Eğer bu site için ya da sitenin tamamı için bir sıkıntı oluşursa site bu konuda sizi haberdar ediyor. Alanında uzman bir ekip ile problemlere müdahale ediliyor. Böylece size danışmanlık yapılması da sağlanıyor.

Pazarlama Ve Tıklama Hizmetleri

TBM olarak kısaltılan tıklama başına maliyet, reklamlar için oldukça önemlidir. Tıklanma demek sizin popülerliğinizin artması demektir. 618media.com bu konuda gerekli maliyet çalışmalarını yapar. TBM’ler site tarafından takip ediliyor. Bu konuda optimizasyon gerçekleştiriliyor. Reklamlar için yeniden pazarlama reklamları oluşturuluyor. Böylece dönüşüm oranı bir hayli arttırılıyor.

Google Reklamlarda Ön Plana Çıkma

Reklamlar tarafından sitenize getirilen dönüşüm ve trafik sürekli kontrol ediliyor. Bu konuda gerekli iyileştirme çalışmaları da yapılıyor. Reklam arama ağları reklamlardan farklı yönler içerebiliyor. Site bu konuda da gerekli çalışmaları yapıyor. Görsel niteliklere dayanan bu reklam türlerinde video ya da html banner ihtiyaçları size bildiriliyor. Hassas ölçümler ile reklamlarınız ölçülüyor. İstatistikler ile rapor hazırlama sağlanıyor. Böylece yapılan çalışmalar ile reklamların gidişatı takip ediliyor.

Dönüşümler ile ilgili yapılan çalışmalar arasında maliyet düşürme başlıkları da yer alıyor. 618media tarafından yapılan çalışmalarda yüzde 5 oranında bir maliyet düşüşü yer alıyor. Bu konuda sizin desteklenmeniz sürekli olarak sağlanıyor. 

Zaman içinde ayrı olarak anahtar kelime takibi yapılıyor. Böylece performans artımı en iyi şekilde gerçekleşiyor. Anahtar kelime için yapılan çalışmalar içinde reklam istemediğiniz seçeneklerde yer alabiliyor. Bu konuda gereksiz ya da istenmeyen anahtar kelime ayrımına gidiliyor. Satışı yapılmayan ürünler için verilen anahtar kelimeler anında buradan çıkarılıyor. Sadece istenen anahtar kelimeler ile çalışma yapılıyor.