TRABZON (AA) - Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Çamlık ve Köşk Huzurevlerini ziyaret ederek, yaşlılarla bir araya geldi.

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, burada yaptığı konuşmada, yaşlıları her yıl ramazanda ziyaret etmeyi geleneksel hale getirdiklerini söyledi.

"Yaşlılarımızı ziyaret ederek, ellerini öpmek, gönüllerini almak amacıyla bu ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Büyük çilelere katlanarak bizleri bugünlere ulaştıran büyüklerimize çok şey borçluyuz." diyen Gürdoğan, yaşlılara hak ettikleri değerin verilmediğini savundu.

Gürdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizler için çok şey yapmalarına rağmen, maalesef toplum olarak yaşlılarımıza hak ettikleri değeri verememenin hüznü içindeyiz. Bir nebze de olsa borcumuzu yerine getirmek için yaşlılarımızı ziyaret edip, hediye takdim ettik. Onları memnun edebiliyorsak bundan büyük haz olamaz. Bunun idraki içindeyiz. Diğer kurumları da her gün iftar sofralarında aynı kişileri ağırlamak yerine, huzurevinde kalan bu değerlerimize zaman ayrılmaya davet ediyorum. Onları çok küçük bir hediye ile sevindirmenin çok daha büyük hayırlara vesile olacağına inanıyorum. Çevremizdeki yaşlılarla iç içe olmalıyız. Yaşam tecrübelerinden istifade etmeli, düşüncelerine önem vermeli ve önemli olduklarını onlara hissettirmeliyiz. Büyüklerimizi sadece belli günlerde değil, yılın her gününde hatırlamalıyız."