DÜZCE (AA) - Düzce'de yaşayan ve gazetelerde görsel yönetmenlik yapan Murat Oymak, düğününün davetiyesini gazete sayfası şeklinde hazırladı.

Akçakoca ilçesinde yaklaşık 10 yıldır yerel gazetelerin grafikerliğini ve görsel yönetmenliğini yapan Oymak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 24 Eylül'de yapacağı evlilik töreni için bastırdığı düğün davetiyesini gazete şeklinde tasarladığını söyledi.

Yaklaşık 8 yıldır çevresine, "Evlenirsem davetiyem gazete olacak" dediğini aktaran Oymak, "Evlenmeye karar verince nişanlıma davetiyeyi kendimin tasarlayacağını söylediğimde şaşırdı ama o da gazete şeklindeki davetiyeyi çok beğendi. Tamamen kendi tasarımım. Davetiye içinde duyurmak istediklerimi haberleştirerek yazdım. Kendi fotoğraflarımızla süsledim. Görenler şaşırıyor ama çok beğeniyorlar." diye konuştu.

Oymak, nişanlısı Filiz Yılmaz ile hayatını birleştireceği düğün daveti için "Mutluluk Gazetesi" olarak hazırladığı davetiyenin sürmanşetini "Yılmaz ve Oymak Ailelerinin Mutlu Günü" olarak hazırladı.

Gazete şeklinde hazırlanan davetiyenin manşetinde ise "Genç Çift: Birbirimizi Seviyoruz. Bu Düğün Kaçmaz, Mutlaka Orada Ol" başlığı ile düğün tarihi ve yer bilgisi veriliyor.