Fakat her ülkenin kendine göre vize şartları bulunuyor. Bu şartları anlamak için de çoğu zaman gitmek istediğiniz ülkenin dilini bilmeniz ya da ileri derecede İngilizce bilmeniz gerekiyor.

Vize Ofis Şirketi

2006 yılından günümüze profesyonel vize danışmanları ile vize hizmetleri sunan Vize Ofis şirketi artık online platformlarda size hizmet sunuyor. ABD vizesi, Afganistan vizesi, Almanya vizesi, BAE vizesi gibi birçok ülkeden alınması gereken vize ile ilgili başvurular, gerekli belgeler ve bu başvurunun takip edilmesi gibi işlemlerde uzman danışmanları ile Vize Ofis şirketi size yardımcı oluyor. Özellikle ABD vizesi denilince ilk akla gelen şirket Vize Ofis şirketidir.

Vize ofis ile bütünleşmiş olan Vize Ofis şirketinin referansları; Torku, Havelsan, Sampa, Gülsan, Solimpeks, Zebreno ve Kaşmir Halı’dır. 15 yılı aşkın tecrübesi ile 50.000 vize başvurusu işlemleri ve 30.000’den fazla memnun müşteri sayısıyla Vize Ofis yurt dışına çıkmak için profesyonel danışmanlık isteyen herkesin konuşması gereken bir şirket.

www.vizeofis.com.tr

Vize Ofis şirketi web sitesini Avrupa, Asya, Amerika ve Afrika kıtaları kategorileri ile bu kıtalarda bulunan ülkelere vize için gerekli belgeleri bize söylüyor. Ülkelerde bulunan vize şartlarından başka gitme sebebinize bağlı olarak eklemeniz gereken belgeler ya da yapılması gerekenleri belirtiyor. Ayrıca sayfa da bulunan arama butonu ile istediğiniz site içi aramayı yapabiliyorsunuz.

Nasıl Çalışıyorlar?

Vize Ofis şirketi www.vizeofis.com.tr sitesinde vize alınması için aşamaları oluşturmuş ve bu aşamalara uygun hareket edilerek rahatça vize alınabiliyor. İlk olarak gideceğiniz ülkenin vize başvurusu için gerekli belgelerini sitede bulunan ülke sayfasından buluyorsunuz. Sonra belgeleri hazırlayıp şirkete gönderiyorsunuz. Vize ofis şirketi bu belgelerle başvuru yapıyor. Başvurudan sonra sizin gelmeniz gerekiyorsa ne zaman geleceğinizi belirliyorlar, gelmenize gerek yoksa kendileri hallediyorlar. Bu işlemler yapılırken sürekli sizi haberdar ediyorlar.

İletişim

www.vizeofis.com.tr sitesine girdiğinizde sol üst tarafta sosyal medya hesaplarını takip için konulmuş linkler görüyorsunuz. Bu linklerle güncel bilgileri ve değişiklikleri anında öğrenebilirsiniz. Ayrıca sağ üst tarafta şirketin telefon numarası ve mail adresi bulunuyor. İletişim sayfasında Google Harita desteği ile şirketin Ankara ilinde bulunan açık adresi, direkt mesaj atabilmeniz için forum, ofis ve şirket danışmanlarının telefonlarını bulunuyor.