Çok karışık bir konu olmasına rağmen, Nilay Dinç’in yaptığı birçok öngörü ve kehanet, dünyanın son durumu hakkında bizlere biraz da olsa bilgi vermektedir.

Korona Virüsün En Tehlikeli Zamanı

Korona virüs salgınının en tehlikeli zamanını söyleyebilmek için ölüm oranının ve r0 numarasının büyük önemi bulunmaktadır. Bir salgının ölüm oranının, o hastalıktan ölen insanların yüzdesinin oluşturduğunu söyleyen Nilay Dinç, dünya üzerinde tipik bir grip salgınında ölen oranının % 0.1-0.5 arasında olduğunu söylemektedir.

Grip salgınına göre korona virüs için son bildirilen ölüm oranı ise %3.4’tür. Ancak bu sayı biraz daha yüksek olabilir. Bunun sebebi ise Çin’den yayılan bu virüs salgınının fark edilmesinin uzun zaman almış olmasıdır.

Oranlara bakıldığında bu durum hiç de iç açıcı değil. Korona virüs ölüm oranını, gerçek ya da potansiyel pandemilerle karşılaştırmak gerekir. Mesela bir SARS ölüm oranı %11 iken, Hanta virüste ölüm oranı ortalama %21 ve Ebola için %90 oranları verilebilir.

Bu oranlara bakıldığında korona virüs ile verilen ölüm oranları, biraz daha iç rahatlatıcı olmaktadır. Çoğu zaman belirtilerin ortaya çıkmaması kötü olsa da çıkan ölüm oranları, diğer pandemilere göre oldukça iyimserdir.

Korona Virüs ve Temel Üreme Numarası

Korona virüs için önemli bir faktör temel üreme numarası olan r0 sayısı olmaktadır. Toplumda yaygınlaşan ve çoğu kişinin hastanede tedavi edilmesine kadar gidecek ciddi seyreden virüslerin, yıllık artış tipinde r0 değeri ortalama 1.3 olmaktadır. Bunun anlamı ise virüsün her 10 kişiden 3 kişiye yayıldığıdır.

SARS virüsünün r0 değeri ortalama 3, Hanta virüsün r0 değeri koşullara bağlı olarak 5 ila 8 arasında ve Ebola virüsünde ise r0 değeri 2.5 olarak kayıtlara geçmiştir. Korona virüste ise r0 değeri ortalama 2.2 ile 2.4 arasında değişmekte ve bu oran için veriler hala toplanmaktadır.

Korona Virüsle İlgili Astrolojik Tedavi Yöntemi

Korona virüs risk grupları arasında küçük çocuklar, yaşlılar ve bağışıklık sisteminde sorun yaşayanlar bulunmaktadır. Bu risk grubuna girmeyen kişiler ise, uygulanacak korona virüs tedbirleriyle güvende olacaktır. 

Yapmanız gereken tek şey ellerinizi güzelce yıkamak ve kontrol prosedürlerini yerini getirmektir. Diğer yandan diğer büyük salgınlarla korona virüs arasında, istatistiksel anlamda herhangi bir ilişkinin olmadığı da görülmektedir. 

Nilay Dinç Kimdir?

Nilay Dinç, 7 Mart 1984 yılında Ağrı’dan doğup, baba mesleği nedeni ile Mardin’den sonra İstanbul’a gelen ve halen İstanbul’da yaşayan ünlü bir astrologdur. Ünlü olmasının sebebi ise eğitiminin yanında, tüm dünyayı sarsan korona virüs hakkında yaptığı öngörülerdir.

Ünlü astrolog Nilay Dinç, almış olduğu astroloji eğitimi ile birçok öngörülerde bulunmuş ve bugün tüm dünyanın etkisi altında olduğu korona virüs ve deprem ile ilgili öngörüleriyle de daha da ünlenmiştir.

Aldığı eğitimin meyvesini toplayan ve bu eğitimi başkalarına da öğretmek için kurduğu Aldebaran Akademi’de doğum harita analizi ve burç yorumları ile perçinleyen Nilay Dinç, yurt dışı ve yurt içi yaptığı Yaşam Koçluğu danışmanlığı ile de insanlara yol göstermeye devam etmektedir.

Size şu şekilde sesleniyor;

“Şimdiki zamanınızdan ve geleceğinizden emin olmak, ileri zamanın enerjisini üzerinizde hissetmek için; kişiselleştirilen, bilgilendirici ve hayatı değiştirici danışmanlık hizmetimden yararlanmak için sayfamı ziyaret edebilir ve hayatınıza en üst seviyede fayda sağlamak adına, beni çekinmeden arayabilirsiniz.”