Her banyoya uygun duşakabinler banyolarda fazla yer kaplamayan ve her bütçeye uygun çeşitleri ile banyoları çok daha sağlıklı kılmaktadır. Duşakabin ve duşakabin teknesi bulunan bir banyoda duş esnasında suyun etrafa sıçraması engellenir. Bu da banyoda bulunan elektrikli cihazların ömrünü uzatmakta, nem ve rutubetin önüne geçerek kötü kokuların oluşmasını engellemektedir.
 
 Duşakabin Çeşitleri
 
            Şık ve kaliteli olmanın yanında ekonomik fiyatları ile de tercih edilen duşakabinlerin birçok çeşidi bulunur. Gerek şekil gerekse kullanılan malzeme bakımından banyoların vazgeçilmezidir. Sürgülü duşakabinler temperli camdan yapılmış olup tam veya yarım sürgülüdür. Estetik görünümlü bir duşakabin modeli olup montesi oldukça kolaydır. Menteşeli kapılı cam duşakabinler oval, kare veya dikdörtgen duşakabin teknesi ile her zevke ve her banyo büyüklüğüne hitap etmektedir.
 
Banyolara değer katan ve duş keyfini sonuna kadar yaşatan duşakabin çeşitleri, onlarca cam desende modelleri ve farklı tasarımları ile temiz, hijyenik ve estetik bir ortam yaratmaktadır. Evlerin değerini arttıran duşakabinli banyolar gelen misafirlerin de gözlerini kamaştırmakta, kısa sürede montesi yapılarak beğenilen model hemen teslim edilmektedir.
 
 Duşakabin Fiyatları
 
Duşakabinin büyüklüğüne, modeline, kullanılan malzemeye ve işçiliğine göre değişen duşakabin fiyatları, her bütçeye uygun miktarlarda olup her banyoyu yenilemek üzere belirlenmiştir. İşinin ehli ustalar kısa sürede duşakabin ve duş teknelerini monte etmekte, ev, işyeri, otel, hastane ve tüm duşakabin talep eden birimlere en kaliteli hizmeti sunmaktadır.
 
Banyo mimarisinde en önemli bir yere sahip olan duşakabinler bir banyonun baştan yaratılmasını sağlamakta, ihtiyaca göre değişen duşakabin fiyatları ile banyolara özel taleplere cevap vermektedir. İster hazır duşakabin ve duş tekneleri olsun ister özel imalat olsun, bir duşakabinin banyoya katacağı değer paha biçilmezdir.
 
 Duşakabin Kullanımı
 
            Duş perdelerini rafa kaldıran, duş tekneleri ve küvetlerle bir bütün olan duşakabinler, cam temperli, sürgülü ve menteşeli çeşitleri ile hem sağlıklı hem de şık ve estetiktir. Son derece güvenilir olup banyo boyutuna göre seçildiğinden banyoların ergonomik bir şekilde kullanılmasına imkân verir. Bir evin en küçük alanına sahip olan banyoların dekorasyonuna gereken önem verildiğinde tüm günün yorgunluğun atıldığı banyolar adeta insanın içini açmakta ve duş saatlerini keyifli kılmaktadır.
 
            Saydam, yarı saydam, buzlu veya desenli camlarla görkemli bir duruş sergilemekte, en küçük banyolardan en geniş banyolara kadar tüm banyo büyüklüklerine uygun modelleri ile banyoların çehresini değiştirmektedir.

http://www.eraydus.net/blog