DÜZCE (AA) - Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan meslek edindirme kursları için son başvuru tarihinin 15 Ekim olduğu bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce her eğitim ve öğretim yılı sezonunda düzenlenen ve tüm yaş gruplarından kişilerin katıldığı meslek edindirme kursları için kayıtların başladığı belirtildi.

Yirmi dört branşta açılacak kurslar için kayıtların son başvuru tarihinin 15 Ekim olarak belirlendiğinin aktarıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Düzce Belediyesi tarafından her yıl eğitim ve öğretim sezonunda açılan meslek edindirme kurslarının programı belli oldu. Meslek edindirme kursları bu yıl yönetici asistanlığı, işaret dili, bale (çocuk), bağlama, gitar, drama, resim, çini, seramik, telkari, mefruşat, aşçı çırağı, pastacılık, nikah şekeri ve süslemeciliği, iğne oyası, el nakışı, giyim, keçe aksesuarları yapımı ve kağıt rölyef kursları eğitimi verecek. Kurslara katılmak isteyen adaylar, detaylı bilgi ve kayıt için Düzce Belediyesi Beyaz Masa birimine başvuru yapabilecek."