Düzce’de meydana gelen 3 ayrı kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, D-100 Karayolu Hal Kavşağı mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen TIR ile otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı. D-100 Karayolu Hal Kavşağı mevkinde sabah saatlerinde Sakarya'dan Düzce istikametine gitmekte olan Filiz A. idaresindeki 81 BJ 724 plakalı otomobil, kavşakta duramayarak Ahmet A. idaresindeki 81 BV 323 plakalı TIR'a yandan çarptı. Kazada TIR'ın akaryakıt deposuna çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı. Yaralı başka bir araçla Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yol kaza yapan araçların kaldırılması ile trafiğe açıldı.

Çoban kavşağında meydana gelen kazada ise 2 kişi yaralandı. Çoban Kavşağında Hüseyin D. idaresindeki 81 BC 682 plakalı otomobil, Rukiye Ç. idaresindeki 81 EL 991 plakalı araç ile çarpıştı. Kazada Hüseyin D.’nin kullandığı araçta bulunan Feyzullah K. ve Pamuk K. isimli 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan otomobiller kavşakta bulunan yön tabelalarını yıkarken, olay yerine gelen iki ambulans yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı.

Camikebir Mahallesinde meydana gelen başka bir kazada ise bir otomobil motosiklete çarptı. Nejdet Ç. idaresindeki 81 DU 551 plakalı otomobil, Cüneyt K. idaresindeki motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.