DÜZCE (AA) - Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Akça, görev süresi sona erecek olması sebebiyle Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Keleş, Albay Akça'ya görev süresi boyunca Düzce'ye sağladığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Albay Ramazan Akça ise Düzce'de çok iyi dostluklar edindiğini vurgulayarak, "Ben Belediye Başkanımız Keleş'e teşekkür ediyorum. Görev sürelerimiz içinde birlikte güzel zamanlar geçirdik. Dostluğu için teşekkür ediyor görev süresi boyunca başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

- Akaryakıt istasyonlarına para cezası kesildi

 

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü personelinden oluşan ekip, il merkezi ve ilçelerdeki akaryakıt ve lpg istasyonlarını denetlendi. 

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Akaryakıt kaçakçılığıyla etkin mücadele etmek ve tüketicilerin korunması amacıyla akaryakıt ve lpg istasyonları denetlendiği belirtildi.

Açıklamada, denetim ekiplerince, lisans, marker, damga, miktar kontrolü ve çalışan personelin sigortalılık durumları denetlendiği, damga süresi geçen sayaçların mühürlenip, toplam 45 bin 198 lira para cezası uygulandığı kaydedildi.