Fenerbahçe kadrosunun yetersiz olduğunu vurgulayan Balic, Türk futbolunun geleceği hakkında da açıklamalar yaptı.

Bursaspor formasıyla Türkiye’ye merhaba diyen Elvir Balic, Fenerbahçe’ye transfer olmuş ve daha sonrasın kulüp transfer rekorunu kırarak Real Madrid forması giymişti. Kısa bir dönem Galatasaray forması da giyen Balic, sezon başında Akhisarspor’da Safet Susic’in yardımcılarından biriydi. Türk futbolunu yakından takip eden Boşnak yıldız, Türk futbolu ve formasını terlettiği Fenerbahçe hakkında açıklamalar yaptı.

“Fenerbahçe Kadrosu Yetersiz”

Fenerbahçe’nin mevcut durumuna şaşırdığını dile getiren Balic, artık büyük takımlarda oynamanın geçmiş yıllara göre daha kolay olduğunu düşünüyor. Balic’in Fenerbahçe hakkında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

“Fenerbahçe'nin bu kadar kötü hale geleceğini düşünmüyordum. Büyük takımda oynamak o kadar kolaylaştı ki herkes büyük takımda oynayabiliyor. Fenerbahçe'nin kalite eksiği var. Fenerbahçe'de bu oyuncularla hangi hoca gelirse gelsin bir şey yapacağını düşünmüyorum. Fenerbahçe'nin bu kadrosu ancak kümede kalabilir Son senelerde Türk futbolunda bir düşüş yaşanıyor. Her geçen sezon düşüş daha da artıyor. Bu düşüşü Türk takımlarının Avrupa'daki maçları da gösteriyor. Bu durum üzücü. Umarım en kısa zamanda bu durum düzelir. Bu durumun birçok sebebi var. Yapılan yanlış transferler, çok para harcanıyor fakat gelen futbolcular fayda sağlamıyor. Kulüplerimiz doğru transferler yapmadığı için de maddi sıkıntı yaşanıyor. Kaliteli olmayan oyuncular büyük takımlarda oynayabiliyor. Büyük takımlar bence bu sebeplerden dolayı büyük düşüş yaşadı"

Fenerbahçe’nin Çıkış Maçı Kasmpaşa mı Olacak?

Sezon başından bu yana üst üste iyi oyunlar oynamakta zorlanan Fenerbahçe, 3 Aralık günü Kasımpaşa’yı konuk edecek. Trabzonspor mağlubiyetini unutturmak için sahaya çıkacak olan Fenerbahçe’nin Kasımpaşa mücadelesinin ve Süper Lig’de haftanın diğer maçlarının oranlarını bitcoin bahis siteleri arasında Tempobet giriş işlemi yaparak inceleyebilirsiniz.