Bayrak ve Bayrak Direği Nedir?

Genellikle dikdörtgen şeklinde üretilir. Bayrak direği nedir?

Bayraklar genelde direk vasıtasıyla yukarıda yer alır ve salınır. Sorusunun cevabı ise; bayrak direği yani bayrak çekilen uzun direkler, Türkiye’de EMCİ Endüstri tarafından profesyonel bir şekilde üretilmektedir.  

EMCİ Bayrak Direği Üretimi

    EMCİ Endüstri Ankara ilinde faaliyet gösteren bir firmadır. Türkiye geneli ve yurtdışına, bayrak direği üretim, satış ve montaj hizmeti sunmaktadır. Bayrak direği üretimin yanı sıra, kamera direği ve aydınlatma direği gibi çeşitli direk üretimi de sunmaktadır.

Kazakistan’ın En Büyük Bayrağı EMCİ Endüstri Tarafından Üretildi

    EMCİ Endüstri tarafından özel olarak üretilen bayrak direği, Kazakistan’ın en büyük bayrağı olma özelliğini taşımaktadır. Bayrağın göndere çekildiği nokta Kazakistan için büyük öneme sahiptir. Kazakistan’ın ilk Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev bağımsızlıklarını, devlet sembollerini, anayasa ve ulusal para birimlerini bayrağın dalgalandığı yerde yapmıştır. 

Türkiye ve yurtdışında başarılı direk üretimlerine sahip olan EMCİ firması her geçen gün daha iyi işlerle adını duyurmaktadır.

EMCİ Tarafından Üretilen Bayrak Direği Çeşitleri

Genel olarak 4 metre, 5 metre, 10 metre ve 12 metre bayrak direği üretimi yapılmaktadır. Buna karşı özel olarak üretim de yapılabilmektedir. EMCİ Endüstri 9000 metrekare üretim alanı ile taleplere göre imalat yapabilmektedir. Bayrak direkleri çeşitleri, demir bayrak direği, galvaniz bayrak direği, paslanmaz bayrak direği, krom bayrak direği ve çelik bayrak direği şeklinde sıralanmaktadır. EMCİ Endüstri 9000 metrekare üretim alanında bahse konu tüm bayrak direklerinin üretimini gerçekleştirebilmektedir. EMCİ Endüstri redüksiyon yöntemi ile paslanmaz çelik bayrak direği üretiminde geçiş görselliğini korumaktadır.  Taleplere çözümler üretebilen EMCİ Endüstri, kutu profili, kutu, boru ve boru profil üretimleri de bulunmaktadır. 

EMCİ Endüstri Cazip Fiyatları ile Piyasadaki Rekabet ve Kaliteyi Arttırıyor

    Bayrak direği fiyatları genellikle direğin metresi malzemesine göre değişebilmektedir. Bu kapsamda fiyat bilgisi için üretilecek direğin özelliklerine ihtiyaç duyulmaktadır. Ancak EMCİ Endüstri, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek geliştirmiş olduğu sistemlerle yıllık 3200 tonluk üretim gerçekleştirebilmektedir. Ayrıca uzman kadrosu ve kaliteli malzemenin birleşmesi sonucunda profesyonel üretimler gerçekleştirebilmektedir. Teknoloji ve profesyonel üretim sayesinde müşterilerine uygun bayrak direği fiyatları sunabilmektedir. Piyasada, sunmuş olduğu cazip fiyatlar ile rekabetçi bir ortam sağlayarak, sektöre yeni bir ivme kazandırmaktadır. EMCİ Endüstri, Türkiye genelinde tercih edilen ilk marka olma özelliği taşımasının yanı sıra yurtdışında göstermiş olduğu başarılı üretimler sayesinde bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. 

Diğer Direk Çeşitleri

EMCİ Endüstri; PTS Direği, Baş Üstü TAG Direği, Plaka Tanıma Sistemi Direği, Tabela Direği, T Tipi Tabela Direği, N Tipi Tabela Direği, M Tipi Tabela Direği, TEDES Direği, EDS L Tipi Yönlendirme Direği, WİMEX Direği, VTS Direği, VMS Direği, Trafik Sinyalizasyon Direği, İskele Feneri Direği, Türkmenistan Aydınlatma Direği, Irak Aydınlatma Direği gibi birçok direk imalatı gerçekleştirmektedir.