ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İtfaiye Müdürlüğünden emekli olan personele teşekkür plaketi taktim etti.

Akdemir, teşekkür plaketi taktim töreninde yaptığı konuşmada, itfaiye teşkilatının 24 saat görevine hazır olduğunu, emekli olan personelin büyük hizmetlerinin bulunduğunu söyledi.

Emekli olan personelin her zaman zorluklarla mücadele ettiğini ifade eden Akdemir, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için, büyük bir özveri ile çalışmalarınızı sürdürdünüz. Bulundunuz konum içinde iyi izler bırakabilmek çok önemlidir. Bugüne kadar vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, sizleri tebrik etmek istiyorum." diye konuştu.

İtfaiye Müdürü İsmail Sarıaydın da yıllarca emekli olan personeliyle zor şartlar altında beraber görev yaptıklarını belirterek, "Sayımız az olmasına rağmen bugüne kadar her yangından ve her afetten sıkıntısız çıktık. Gece gündüz demeden çalıştık. Mesai koşulu aramadınız. Belediye Başkanımıza, bizlere her zaman destek olduğu için teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından, emekli olan personele teşekkür plaketi takdim edildi.