KARABÜK (AA) - Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u ziyaret etti.

Ergün, ziyarette yaptığı açıklamada, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Karabük'e geldiklerini söyledi.

Safranbolu'nun çok güzel olduğunu ifade eden Ergün, "Safranbolu kendini kanıtlamış, dünya çapında tanınan, merak edilen bir ilçe. İlçe turizmde ülkemizin gurur kaynaklarından birisi olmuştur. Bu anlamda da geçmişte görev yapan yöneticilerimize ve yaklaşık 7 yıldır görev yapan ve Safranbolu'da hizmet bayrağını oldukça yukarılara çıkaran başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendilerine sağlıklı bir ömür ve başarılar diliyorum." diye konuştu.

Aksoy da ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Emekliler Derneği ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla iç içe güzel çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Aksoy, şöyle konuştu:

"Başkanımızla yaklaşık 7 yıl öncesine dayanan bir samimiyetimiz bulunmakta. Karşılıklı ziyaretler yapmaktayız. Belediyemiz emeklilerimiz için yapımına başlanan TOKİ konutlarının arsalarını üretti, TOKİ'ye teslimi yapıldı ve 450 konutun yapımı başladı. Emeklilerimizin belediye hizmetlerinden daha fazla yararlanması için çalışmalarımız devam etmekte. Yine değerli şube başkanımız ve yönetimiyle belirli periyotlarda bir araya gelerek hasbıhal ediyor, çalışmaları değerlendiriyoruz."