O kadar çok yapı inşa edilmekte, o kadar çok proje oluşturulmaktadır ki bunların hepsini sosyal medya olmadan takip etmek çok zordur. İhalelerle ilgilenen biriyseniz tam size göre bir ihale çıktığında ve siz kaçırdığınızda ufak da olsa ister istemez bir can sıkıntısı yaşarsınız. İşte emlak lobisi tüm bu durumların önüne geçerek her türlü emlak haberi ile ilgilileri bilgilendirmeyi hedefliyor. Emlak lobisi nedir incelemek için tıklayınız.

Emlak haberlerinde yerleşime dair her türlü habere ulaşabileceğiniz emlak lobisi sitesinde bilgiler sürekli güncellenmektedir. Yeni rezidanslar, villalar mı yapılıyor; satışa açılan dairelerin, sitelerin özellikleri neler; fiyat bilgileri gibi birçok konuya ulaşılabilmektedir. Bunun yanında özel şirketlerin yaptığı işler dışında belediyelerin yapmış olduğu ve şehirleri güçlendirecek projeleri de emlak haberlerinde yer almaktadır. Günlük, haftalık ve aylık olarak tüm haberlere ulaşma imkanı mevcut. Reklamı yapılan projeler ile ilgili linkler de haberlerin içerisinde yer alıyor ve hiç zaman kaybetmeden linkler üzerinden ilgili sayfaya yönlendirilebiliyorsunuz. Popüler haberler sekmesinden ise en çok ilgi çeken emlak haberlerine ulaşabilmeniz mümkün.

Projeler bölümünde yapılmakta olan Türkiye’nin her yerindeki projeler yer almaktadır. İsteğinize göre tüm projeleri listeleyerek inceleme yapın isterseniz de konumlarına göre sıralandırarak incelemenizi gerçekleştirin. İstanbul, Edirne, İzmir, Kayseri neredeyse her şehirdeki projeler emlak lobisinde ayrıntılı olarak verilmiştir. Özel aranılan bir proje var ise proje türünü, ilini, ilçesini, firma bilgisini arama motoruna girerek hızlı bir şekilde asıl hedefinize ulaşabilirsiniz.

Emlak haberleri gibi TOKİ haberleri de sitede güncel olarak yayınlanmaktadır. TOKİ başlı başına emlak alanında kendine farklı bir sınıf oluşturmuştur ve oldukça geniş bir alana yayılmıştır. En popüler ve en son çıkan TOKİ haberleri için emlak lobisi kendi sitesinde tüm ayrıntıları ve fotoğrafları ile ulaşılabilmeyi mümkün kılmaktadır.

Emlak işinden çok bu işin magazin kısmıyla ilgilenenler içinde ilginç haberlerin bulunduğu bir bölüm yapılmıştır. Burada Google ofislerinden tutun da ünlülerin mal varlıklarına kadar birçok bilgiye ulaşabiliriniz.

Emlak ile ilgili sorunuz mu var? Buyurun siteyi ziyaret edin ve uzman kişilerce sorunlarınız cevaplansın.