Valiler kararnamesi ile kısa süre önce Emniyet Genel Müdürlüğü görevine getirilen Selami Altınok, tüm teşkilata gönderdiği Kurban Bayramı mesajında 15 Temmuz vurgusu yaptı.
Türkiye genelindeki Emniyet Müdürlüğü haber merkezleri tüm teşkilata Yeni Genel Müdür Selami Altınok’un bayram mesajını aktardı.
Türk Polis Teşkilatı’nın ülkenin birlik beraberliğinin en büyük güvencesi olduğunu belirten Selami Altınok, "Her yanımızı sevgi, saygı, hoşgörünün saracağı, kırgınlıkların unutulacağı birlik beraberliğimizin perçinleneceği bir kurban bayramına daha ulaştık. ’Vatandaşlarımız aileleriyle rahatça bayram geçirsin’ diye ifa etmekte olduğumuz zor ve fedakarlık isteyen görevlerinizi layıkıyla getirmeye devam edeceksiniz. Biliyorum ki, bayram süresince huzur ve güven ortamının sağlanması için büyük fedakarlık göstereceksiniz. Teşkilatımızın, Türkiye’nin en büyük güvencemiz olduğu , 15 Temmuz alçak darbe girişimine karşı milletimiz ve sizlerin verdiği kahramanca demokrasi mücadelesi ile bir kez daha ispatlanmıştır. Aziz milletimize ve sizlere bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Milletimizi güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimiz nice kahramanlıklarla doludur. Köklü tarihimizin ve yıllardır bozulmadan koruduğumuz ulvi değerlerin kazandırdıkları bizim en büyük enerji kaynağı olmuştur. Bayramınızı kutluyor, bu mukaddes toprakların vatan olarak kalmasında mücadele eden şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık afiyet diliyorum" dedi.
(İHA)