Büyü yapmadan önce bazı unsurlara dikkat etmeniz gerektiğini eklemek isteriz. Bir büyünün işe yaraması için en gerekli şey inançtır, yani büyünün işe yarayacağına inanmıyorsanız, işe yaramayacaktır. Düşünceler ile enerjinizi yönlendirmiş olursunuz. Olumlu düşünceler bolluk getirirken, olumsuz düşünceler kıtlığı getirir. Hem büyüye inanabilir hem de ne getireceğine dair beklentilerinizi yönetebilirsiniz. 

Büyüler için medyuma danışın ve uygun büyüyü seçmek için ona gerekli bilgileri veriniz. Bir aşk büyüsünü yaptığınızda niyetinizin son derece dürüst ve net olması gerekmektedir. Büyünün sonucunu takıntı haline getirdiğiniz zaman bu enerji akımınızı etkiler ve korku gibi akımlara sebep olabilir. Aşk büyüsü hakkında temel bilgileri verdikten sonra size en ünlü iki büyü çeşidini tanıtacağız. Aşk büyüleri farklı isteklere göre yapılabilir; birinin sizi sevmesini sağlamak, sevgiliniz ile veya eşiniz ile olan ilişkinizi düzeltmek ve eski sevgiliniz veya eşiniz ile barışmak.

Medşum Okşan İle Papaz Büyüsünün Yapımı 


Aşk büyüleri arasında en çok bilinen ve hem karanlık hem de ak büyüler arasında yer alan bir büyüdür. Papaz büyüsünün isminde geçen papaz ifadesinin din adamıyla bir ilgisi yoktur. Aslında büyünün kullanım şekli isteğe göre değişmektedir. Yani tek bir istek için kullanılabilir dememiz yanlış olacaktır. Genelde aşık kişiler tarafından sevdiklerinin kendisine bağlanması ve aşık olması için kullanılmaktadır. Yapımı çok zor büyüdür ve kesinlikle profesyonel biri tarafından yapılmalıdır. Bu büyü için öncelikle bir medyuma gidilir ve medyum büyünün tamamlanması için ruhani varlıklar ile iletişim kurar. Bu iletişim ile beraber büyünün temeli atılır.

Papaz büyüsünün etkisini göstermesi için 2 hafta kadar bir süre gerekebilir. Papaz büyüsü bozmak da yapılması kadar zor ve profesyonellik isteyen bir işlemdir. Büyünün yapım şekli gibi yine medyum ruhani varlıklar ile iletişime geçmelidir. Bu yüzden bu tarz büyüleri tek başınıza yapmaya çalışmayınız. Papaz büyüsünün yapılmasının kişilere zarar verdiği söyleniyor, doğru mu? Papaz büyüsünün zarar verip vermeyeceğini medyumunuza danışmanız gerekmektedir. Kara büyü özellikleri bulunduğu için enerji gerektirir ve bu yüzden hem yapan hem de yapılan kişiye zararı olabilir. Ayrıca uzun süre bu büyüye maruz kalmak da psikolojik sorunlara yol açabilir.

Medyum Okşan’dan Bağlama Büyüsünün Yapımı 


Büyünün isminden de anlaşılacağı üzere çiftleri birbirine bağlamak için yapılan bir büyü çeşididir. Bu büyünün yapıldığı kişi sadece eşine ya da sevgilisine bağlı olur ve asla gözü dışarı bakmaz. Büyünün yapılması için profesyonel bir yardım alınmalı yani medyumunuza danışmalısınız. Sizden büyünün yapılacağı kişi hakkında bazı bilgiler veya eşyalar istenmektedir. Böylece medyumunuz bu bilgiler dahilinde gerekli duaları okuyacak ve bunları iletecektir. Böylece ortaya çıkan enerji sevdiğiniz kişinin size bağlanmasını sağlayacaktır. Büyü sonucunda medyumunuz size muska, bağlı bir ip veya yazılı bir kağıt verebilir.

Bağlanmayı sağlayan bu büyünün tam olarak ne zaman etkisini gösterdiği bilinmemektedir. Her büyüde etki süresi farklılık gösterir fakat genelde bu süre 2 gün ile 2 hafta arasındadır. Bağlama büyüsü bozma işlemi de yapım işlemi kadar zordur. Eğer büyü yapılan kişi sizseniz bağlama büyüsünün nasıl yapıldığını öğrendikten sonra bir medyuma başvurunuz. Örneğin; bir muska, bağlı ip ya da yazı bulduysanız bunu medyumunuza götürün. Büyüyü yapan kişiyseniz yapım aşamasında size yardımcı olan medyuma başvurabilirsiniz. 

Diğer Aşk Büyüleri Nelerdir?

Aşk büyülerinin sayısı fazladır ve hepsi farklı işlem ile dua gerektirmektedir. Yaptırabileceğiniz bazı aşk büyüleri şunlardır:

  • Geri Getirme Büyüsü: Sevdiğinizden ayrıldığınız zaman onu geri getirmek için kullanabileceğiniz büyüdür.

  • Sakız Büyüleri: Bağlama büyüleri arasında yer alır ve birçok farklı şekilde yapılmaktadır.

  • Mum Büyüleri: Birçok mum büyüsü bulunmaktadır ve bir kısmı aşk büyüleri arasında yer almaktadır.

  • Sarımsak Büyüsü: Aşk ve bağlanma isteyenler tarafından kullanılan bir büyü çeşididir.

  • Kabala Büyüsü: Aşık etmek veya ayırmak için kullanılabilecek tehlikeli büyülerden biridir.

  • Biber Büyüsü

  • Kili Büyüsü

  • Nohut Büyüsü

  • Yumurta Büyüleri

  • Kaşık Büyüleri: Ayrılan çiftleri bir araya getirmek ve kavgalı çiftleri barıştırmak için yapılan bir büyü çeşididir.

  • Tırnak Büyüsü: Çok etkili bir bağlama büyüsü çeşididir.

  • Canbar Büyüsü: Çok eski zamanlardan beri kullanılan etkili ve hızlı bağlama büyüleri arasında yer almaktadır.

  • Sabun Büyüsü

  • Ceviz Büyüsü: Birbirini seven kişilerin kavga ettikten sonra barışmasını sağlayan büyü çeşididir. 

Aşk Büyüsünü Anlamanın Yolları Nelerdir?

Aşık olmanız için size bir başkası tarafından büyü yapıldığını mı düşünüyorsunuz? O zaman aşağıdaki maddeleri okuyunuz:

  • Aşk büyüsü etkisi altında olan kişiler, sevdikleri kişinin her zaman yanında olmasını isteyecek ve o yanına gelene kadar da sakinleşmeyecektir.

  • Bir kişi büyü altına girerse ruh hali bir gecede değişebilir. Sakin ve rahat bir insandan çok gergin ve huzursuz bir insana dönüşebilir.

  • Bir aşk büyüsünün etkisi altındaki insanlar, hayatı sıkıcı, tek renkli ve tatsız görme eğilimindedir.

  • Bir büyünün etkisi altında olan insanlar kendilerini çok yorgun ve bitkin hissetme eğilimindedir. Ayrıca sık sık kötü rüyalar görür ve kendisini geceleri birinin izlediğini düşünebilir. Rüyalarda sık sık aynı kişinin görülmesi de etkilerden biridir.

  • Sevdiğiniz kişinin kontrolü altında yani onun oyuncağı gibi olursunuz.

  • Evinizde daha önce olmayan garip nesneleri gizli ve karanlık yerlerde buluyorsanız büyüden şüphelenebilirsiniz.

  • Ayrıldığınız sevgilinizi birden daha fazla düşünmeye ve romantik anılarınızı anmaya başladıysanız bir büyüden şüphelenebilirsiniz.

Yukarıdaki saydığımız belirtilerin çoğunun sizde olduğunu düşünüyorsanız profesyonel bir medyumdan yardım almanız gerekmektedir. Eğer evinizde büyü ile alakalı olduğunu düşündüğünüz eşya veya nesne bulduysanız onu da medyuma götürünüz.