İnsanlar televizyon programları ve buna benzer medya organları ile etkisi altında kaldıklarından kendisini en iyi ağır ceza avukatı veya ünlü ceza avukatı tutarak kendilerini daha güvende hissetmektedirler. Ağır ceza davaları üzerine çalışmalar ve makaleleler yazan Avukat Tevfik YILDIRIM özellikle uyuşturucu davaları ve ağır ceza mahkemelerinde görülen davalarda sıklıkla ün yapmış biri olarak bu konu hakkında ünlü ağır ceza avukatı veya en iyi ağır ceza avukatı terimlerinin bulunmadığını belirtmektedir. İstanbul'da bulunan Avukat Tevfik YILDIRIM insanlara hiçbir avukatın garanti veremeyeceğini avukat tutarak ödenen ücretin kişileri içeriden çıkarmak üzere değil avukatlık hizmeti almak için ödendiğini anlamaları gerektiğini belirtmektedir. Genelde uyuşturucu davaları ve cinsel suçlar olmak üzere kasten öldürme davalarıyla ün yapan avukat yinede böyle yakıştırmaların doğru olmadığını iletmiştir.

En iyi Ağır Ceza Avukatı

En iyi ağır ceza avukatı gibi bir tabir olmasada insanların arayışını geçtiği bir arama türüdür. En iyi ağır ceza avukatı, ceza avukatı, boşanma avukatı, iş hukuku avukatı gibi bir teknik terim bulunmamaktadır. En iyi ceza avukatı arayarak davalarının kazanılmasını isteyen vatandaşlar şunu iyi bilmeliler ki hiçbir avukat davanın kazanılması için garanti veremez.

Ağır Ceza Avukatı İstanbul

İnsanlar kendini mahkemede en iyi şekilde savunacak avukat arayışına girmektedirler. En iyi ceza avukatı veya en iyi ağır ceza avukatı arayışı insanların en sıklıkla aradığı bir durumdur. Ceza avukatı olarak anlaştığı avukatlardan çok fazla beklentiler içine girmektedirler.

Ceza Avukatı ve Ağır Ceza Avukatı

İnsanlar genelde Ceza avukatı olarak görev alan avukatlar asliye ceza mahkemeleri ve diğer mahkemelerin görevli olduğu mahkemelerde davalara girmesini beklerler. Ağır ceza avukatı olarak görev yapan avukatların ise işte uyuşturucu avukatı, cinsel taciz, cinsel istismar, adam öldürme suçları gibi davaların görüldüğü ağır ceza mahkemelerinde görülen davaları takip ettiğini düşünürler. Bu görüş yanlıştır. Ceza avukatı veya ağır ceza mahkemesi gibi bir ayrım yoktur.

Ceza Avukatı İstanbul

ceza avukatı istanbul veya başka şehirlerde dava alabilmektedir. ceza avukatı olarak görev alan avukatlık bürosu istanbul dışındaysa dahi istanbulda ceza davasını alabilmektedir. Bu açıdan avukat ile etkileşime geçmede problem bulunmuyorsa ankara, izmir, diyarbakır fark etmeksizin ceza avukatı dava alabilmektedir.

Ceza Avukatı Tavsiye İstanbul

İstanbul'da ceza avukatı tavsiye eş ve dosttan tavsiye alabileceğiniz gibi insanlar kendileride avukatları tanıyarak avukat hakkında bilgi edinebilirler. ceza avukatı tavsiye istanbul'da en çok avukat arama yöntemidir. Ama tavsiye ceza avukatı ile bazı durumlar anlaşma sağlanamayadabilir. Bu sebeple ceza avukatı ile birebir görüşmekte fayda bulunmaktadır.

Hangi Suçlar Ağır Ceza Davalarında Görülür?

Genel olarak söylemek gerekirse uyuşturucu ticareti davası, gasp davası, yağma suçu ile bilinmekte, kasten öldürme, cinsel saldırı ve cinsel suçların bir kısmı ağır ceza mahkemelerinde görülmektedir.

Kaynak: https://www.tevfikyildirim.av.tr/