Reis dedektör firmasının dedektörleri sağlam ve su geçirmez tasarımıyla birlikte en iyi performansı ve derinliği sunarak define dedektörü çok istikrarlı bir performans sağlayan yeni bir gelişmiş sahil moduna sahiptir. 5 metreye kadar tamamen suya daldırılabilir. Yüksek performans ve eşsiz derinlik moduyla diğer dedektörlerin tespit edemediği derin madeni paraları ve kalıntıları ortaya çıkarın. Kuru kum, ıslak kum ve su altında çok kararlı çalışma sağlar. Çok frekanslı metal dedektörü ile derin gizli hazineleri ortaya çıkarın! 

Reis dedektör firmasının en iyi define dedektörü çeşitleri, birden fazla dedektörü bir arada birleştirir ve en son teknolojiyi kullanarak, yeni ve deneyimli dedektör uzmanları için benzersiz ancak kullanımı kolay bir dedektör deneyimi sağlar. Bu cihazı en iyi başlangıç ​​metal dedektörü yapan nedir? Hava koşullarına dayanıklı tasarıma sahip bir cihazdır. Hızlı bir iyileşme hızına sahiptir, nispeten hafiftir. Ayrıca, toprak türüne bağlı, 9 inçlik bir maksimum yer altı tespit derinliğine sahiptir. 

Özel modlar içerir. Başlarken, bu ön ayarlar son derece yararlı olabilir. Çoğu modern dedektör gibi dijital bir ekrana sahiptir, bu nedenle ne tespit ettiğinizi görmek daha kolaydır. Derinlik ölçer, % 100 doğrudur ve kullanışlı bir özelliktir. Ayrıca nokta işaretleme modu vardır. Define dedektörü fiyatları giriş seviyesi bir dedektör için en önemlisi çok fazla özellikten ödün vermeden avlanmaya başlamayı kolaylaştırır. Göreceli basitliğine rağmen, daha fazla netlik için demir hedeflerin sesini ayarlamanıza izin veren bir demir ses özelliğinin yanı sıra duyarlılık ve ayrımcılığa sahiptir. Ayrıca 2 basamaklı bir hedef kimliği vardır. Hedef tanımlama numaraları, hangi metalin bulunduğuna dair bir rehber sağlar ve bu, çöplü alanlarda boşluklardan kaçınmanıza yardımcı olarak büyük bir zaman tasarrufu sağlayabilir. 

En iyi define dedektörleri dedektörden çok daha fazlasıdır. Ancak onu nasıl kullanacağınızı öğrenmek için haftalar harcamayacaksınız. Şimdiye kadar yapılmış en çok yönlü yüksek performanslı cihazdır. Endüstrinin önde gelen kalıntı arama ve en üst düzey çok amaçlı metal detektörüdür. Hava koşullarına dayanıklıdır, su geçirmez özelliğe sahiptir. Her zaman ucuz define dedektörleri en iyisidir ya da en kötüsüdür diyemeyiz. Alan tarayıcı, gömülü yer altı anormalliklerini bulmak için alışılmış metal dedektörlerinin çok ötesinde penetrasyon derinliğine sahip mükemmel bir algılamaya sahiptir. Kontrol ünitesi, teleskopik çubuk tertibatı ve ölçüm sondaları dahil tüm bileşenleri tamamen kablosuzdur ve birbirine WiFi aracılığıyla bağlanacaktır. Kullanıcı tarafından etkinleştirilebilen entegre GPS alıcısı, ölçülen değerlerle birlikte GPS koordinatlarını da saklayabilir. Böylece, kaydedilen taramalarınızın alanlarını zemin araştırması ve tarama analizi arasında uzun bir süre geçtikten sonra bile kolayca bulmak için navigasyon özelliklerini kullanabilirsiniz. 

Canlı yayın sensörü, yeraltına doğrudan bir görüş sağlamak için çalıştırılır. Gizli nesneleri ve yer altı yapılarını bulmak için ölçüm verileri ekrana aktarılacaktır. Böylece metal dedektörünün operatörü, yer altı toprağında ayaklarının altına neyin gömülü olduğuna dair hızlı bilgi alır. Reis dedektörün tüm cihazları define dedektörü kiralama imkanıyla kiralayabilirsiniz. Tünel sensörü tüneller, mağaralar, mezarlar, sığınaklar, ve benzerleri gibi yeraltı boşluklarını bulmak için tasarlanmıştır. Bu nedenle, yeraltı toprağı içindeki metalik olmayan değişiklikleri tespit etmek içinde kullanılabilir. Yer altı hazinelerini, eserleri, tesisleri ve boşlukları tespit etmek için kullanılabilecek farklı çalışma modlarını destekler. Operatörün görevine veya uygulamasına bağlı olarak uygun çalışma modu vardır.
 

Reis Dedektör sitesine https://reisdedektor.com/ web adresinden ulaşabilirsiniz.