Sanayi sektöründe palet sarma makinası veya streç makinaları fazlasıyla talep görmektedir. Farklı alanlara hizmet eden firmalar veya markalar olsa da çeşitli maksatlarla bu makinalara talep oluşmaktadır. En iyi şekilde palet sarma makinalarının üretimini gerçekleştiren başlıca firmalardan biri de Tunç Makina firmasıdır. Özellikle de streç makinası üretimine firma 1986 yılında başlayarak uzun bir iş tecrübesi de edinmiştir.

Firmanın üretimini yaptığı birçok streç sarma makinası farklı alanlarda kullanıma müsait türden ürünler olmaktadır. Bu bağlamda birden fazla sektörde kullanıma uygun bir amaca hizmet etmektedir. Firmanın tüm palet sarma makina ve ürünlerini incelemek için web adresine göz atabilirsiniz. Burada ayrıca ürünlerin özellikleri ve teknik bilgileri konusunda da açıklamalar yer almaktadır. Böylece ihtiyacınıza en uygun olan palet streçleme makinasını rahatlıkla firmadan temin edebilirsiniz.

Tunç Makina TOS 600 Tam Otomatik Palet Streçleme Makinası

Tunç Makina bünyesinde üretimi gerçekleştirilen başlıca makinalardan biri de TOS 600 tam otomatik palet streçleme makinasıdır. Bu ürün sayesinde paletlerin üzerine dizilen ürünlerin hepsi tek bir parça olarak streçlenebilmektedir. Konveyör zemin üzerine yerleştirilen yük sarım yapılacak döner tablaya ulaşır ve tablanın dönmesi sonucu otomatik olarak sarım tamamlanır. Makine streç filmi otomatik olarak sarmakta ve kesimini yapmaktadır. Böylece insan işi yükü de hafifletilmiş olur. Ayrıca streç filmin gerdirilmesi de otomatik germe sistemine bağlı olarak yapılabilmektedir.

Kaynak: https://www.tuncmakina.net/