Birçok farklı tasarımla oluşturulmuş beyaz renkli sade ama mükemmel davetiye tasarımlarından, birazda muziplik katılarak hazırlanmış davetiye modellerine kadar en şık davetiye modelleri ni burada bulabilirsiniz. 

Sonbaharın gelişiyle birlikte söz - nişan sezonu da başladı. Çiftler nişan tarihlerini netleştirip hazırlıklara başlamışken her detayın kusursuz olmasını istemektedirler. Kıyafetlerden aksesuarlara, mekan seçiminden hediyelik eşyalara kadar her bir detay çiftler için oldukça önemlidir. Değerli konuklarını ağırlayacakları mekan kadar konuklarını davet etme biçimi de nişanlanacak ya da evlenecek çiftlerin önem verdiği bir diğer husustur. 

2019’un Trendi Gelin & Damat İsimlerinin Ön Plana Çıktığı Davetiye Modelleri

2019’un en trend davetiye modellerinin arasında hiç şüphesiz gelin & damat isimlerinin davetiye kağıdının yarısını kaplayarak kocaman puntolarla yazıldığı davetiye tasarımları dikkat çekmektedir. Bu tasarımlarda genellikle minik aksesuarlar kullanılır ve davetiye tasarımında bir obje kullanmamaya özen gösterilir. Çünkü bu davetiyeler kullanılan yazı karakteri ve yazı puntosu ile dikkat çekmektedir. Nitekim kocaman puntolarla ve değişik karakterlerle tasarlanan bir davetiye tasarımında obje kullanmak göz yorucu olabilmektedir. 

Geometrik Çizgilerle Tasarlanan Davetiye Modelleri

Bu yıl dekorasyondan tekstile varana kadar birçok tasarımda kullanılan geometrik çizgiler davetiyelerde de yerini aldı. Geometrik çizgilerle dizayn edilmiş davetiye modelleri yılın en çok tercih edilen ürünlerinden biri haline geldi. Şık, estetik ve modern bir görünüm sunan geometrik desenli davetiye modelleri 2019’da da yerini koruyacak gibi görünüyor. 

Beyaz, Soft Bir O kadar Da Şık Ve Zarif Davetiye Modelleri

İstatistiki verilere göre 2018 yılında en çok aratılan ve tercih edilen davetiyelerden biri de beyaz zarflı, sade ve zarif davetiyeler olarak karşımıza çıkmaktadır. Saflığın ve temizliğin simgesi olan beyaz renk, tasarımı özenle yapılmış bir davetiyeye çok yakışıyor ve adeta gelinle bütünleşen bir konsept çıkıyor ortaya. Eğer siz de davetiyeniz sade ama şık olsun istiyorsanız beyaz davetiye modellerini tercih edebilirsiniz.

Bu içerik https://www.edavetiye.com/davetiye-modelleri sponsorluğunda hazırlanmıştır.