SAMSUN (AA) - Samsun Mutluluğun Kanatları Derneği, Ordu'da özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören 80 engelli öğrenciye bot ve mont yardımında bulundu.

Ordu'da engelli bir öğrencinin isteği Mutluluğun Kanatları Derneği'ni harekete geçirdi. Altınordu ilçesinde bulunan özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli öğrenci, sosyal medyadan ulaştığı dernek yönetiminden arkadaşları ve kendisi için kışın giyebilecekleri mont ve bot istedi.

Dernek tarafından hayırseverlerin yardımıyla alınan 80 bot ve mont, öğrencilere dağıtıldı.

Dernek Başkanı Burcu Keskin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir engelli öğrencinin sosyal medya üzerinden kendilerine ulaşarak arkadaşları ve kendisi için yardım istemesinin kendilerini duygulandırdığını söyledi.

Engellilerin engellerinin ortadan kaldırılması ve onların mutlu olması için hemen harekete geçtiklerini belirten Keskin, "Engelli öğrencimizin isteğini kısa sürede yerine getirerek, bugün onlara ihtiyaçlarını götürdük. Onların yeni mont ve botlarını giyerek mutlu olması bizleri de oldukça mutlu etti. Melek yüzlü çocuklarımızı her daim mutlu etmek bizlerin asli görevidir." diye konuştu.

Keskin, her zaman ihtiyaç sahibi çocukların yanında ve destekçisi olacaklarını sözlerine ekledi.