ORDU (AA) - Ünye'de engelli çocuklar, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

İlçede faaliyet gösteren özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinin öğrencileri, yöneticileriyle yaptığı ziyarette, ülkede yaşanan terör saldırısında şehit olan emniyet mensupları için başsağlığı diledi.

Merkezin Müdürü Mustafa Som, burada yaptığı konuşmada, yaşanılan olaylar nedeniyle hem polisin yanında yer almayı, hem de kurumları çocuklara anlatmak istediklerini belirtti.

Bedensel engelli 18 yaşındaki Doğan Şengül ise her zaman emniyet mensuplarının yanında olduklarını vurgulayarak, "Müdürüm öncelikle başınız sağ olsun. İnşallah bir daha olmaz. Polisimizin, savcımızın, askerimizin yanındayız, her zaman destekçileriyiz. Bu halimizle yapabileceğimiz ne olursa olsun her zaman yanınızdayız. Yani engelimiz bizim için önemli değil. Gücümüzün yettiğince ne olursa olsun." dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar da terör saldırılarının Türk milletini yıldırmayacağını dile getirdi.

"Umudumuz bu ve benzer olayların son olmasıdır." diyen Akar, "Biz bu mücadelenin içinde aktif olarak çalışıyoruz. Bu manada sizin bize verdiğiniz önem, buraya kadar zaman ayırıp gelmeniz bizim için ayrı bir gurur, şeref. Bizler üstümüze düşeni fazlası ile yapacağız." ifadesinde bulundu.