Ödeme yapabilmek için hesaba bakiye eklenmelidir. Satın alma işleminden sonra satılan alınan ürünlerin toplam fiyatı hesap bakiyesinden düşmektedir. 

Ne Alabilirim?

Metin2, PUBG, PUBG Mobile, League of Legends, Zula, Knight Online ve bunlar gibi oldukça fazla oynanan oyunlarda kullanılan her türlü eşya ve paraya ulaşmanın mümkün olduğu yerdir Epinsultan. Sitenin oyunlar sekmesine gidilerek, hangi oyunlarda satışların yapıldığı detaylıca görülebilir. İndirimlerden yararlanarak, başka yerlerde görülemeyecek olan fiyatlarla alışveriş yapmak mümkündür. 

Epinsultan.com 'da Metin2 yang alım ve satımı yapılabilmektedir. Ayrıca ejder parası ticareti ve M2Bob'da mevcuttur. Alım ve satım işlemlerinde Metin2 yang fiyatları, site içerisinden öğrenilebilmektedir. 

Oldukça bilinen ve oynanan Steam oyunlarının satışı da yapılmaktadır. Euro Truck Simulator 2, GTA5 gibi oyunlar bunlardan bazılarıdır. 

Başka Neler?

Epinsultan.com 'da özellikle Metin2 ve birçok oyunun güncel haberlerine ulaşılabilmektedir. Güncel haberler doğrultusunda oyuncular alışverişlerini yapmaktadırlar. Sitedeki canlı destek sayesinde müşterilerin anlık yaşayacağı sorunlara anında müdahale edilebilmektedir. Ayrıca https://www.epinsultan.com/ sosyal medyada da aktiftir. Sosyal medya adresleri şunlardır:

Twitter: https://twitter.com/epinsultan

Instagram: https://www.instagram.com/epinsultan/

Sponsorluk ve destek için: [email protected]

Güvenilir mi?

Ödeme işlemlerinin güvenli olması için 3D Secure Ödeme Sistemi ve 128 Bit SSL Secure kullanılmaktadır. Bir tane dahi şikayetin olmaması, müşterilere verilen önemin göstergelerinden birisidir. Bunu sağlayan en büyük etkenlerden birisi, IT ekibinin 7 gün 24 saat aralıksız çalışmasıdır. Epinsultan.com 'dan alışveriş yapan müşterilerin güvenli bir şekilde alışverişlerini tamamlaması, IT ekibinin en büyük ödülüdür. 

Sormak istenen sorular veya merak edilen şeyler için sitede iletişim sayfası mevcuttur.