ZONGULDAK (AA) - Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu başkanlığında kamu kurum amirleriyle istişare toplantısı yapıldı.

Müftülük Konferans Salonu'ndaki toplantıda konuşan Madenoğlu,  tüm kurumlarla işbirliği yapmak, sorunları dinlemek ve bunlara çözüm önerileri üretmek için toplantıyı organize ettiklerini söyledi.

Amaçlarının halka güler yüzlü hizmet üretmek olduğunu belirten Madenoğlu, şunları söyledi:

"İlçemizi kalkındırmak, gelişmişlik düzeyini daha yukarılara taşımak için bu tür toplantılarımızı önümüzdeki dönemde sürdüreceğiz. Görevimde yaklaşık 2 ayı geride bıraktım. Bu süreçte belirlediğimiz bazı önemli sorunlar var. Bu sorunların başında da trafik yoğunluğu geliyor. İlgili kuruluşların katılımı ile yapacağımız toplantıda sorunu masaya yatıracağız. İkili eğitim ve öğretimin yanı sıra tespit edilen yol ve altyapı sorunlarını da el birliği ile çözüme kavuşturmak zorundayız."

Kamu kurumlarında görevli personelin mesai saatlerine uyarak, vatandaşlara güler yüzlü davranması konusunda uyaran Kaymakam Madenoğlu, "Vatandaşımızı bıkmadan usanmadan ona tepeden bakmadan sorunlarını çözmeye gayret edelim" dedi.

Toplantıya, Ereğli Belediye Başkan Vekili İbrahim Cöbek, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Ali Azar, Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan, Ereğli  Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Sertan Yalçın, Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Bölge Başkanı İrfan Erdem ve daire amirleri katıldı.