ZONGULDAK (AA) - AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Bayat, Cemaller, Tepeören, Sucüllü, Elmacı, Terzi ve Ballıca köylerinde devam eden yol çalışmalarını inceledi.

Çakır, incelemelerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, belde ve köylere partilerinin önem verdiğini, vatandaşların yaşayabileceği, aksaklıkların çözülmesinin yanı sıra yaşamlarını kolaylaştırıcı adımlar attıklarını söyledi.

Bayat, Cemaller, Tepeören, Sucüllü, Elmacı, Terzi ve Ballıca köylerinin bir bölgede toplandığını ifade eden Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yaklaşık 15 kilometre asfalt çalışması yapılıyor. Şuan itibariyle planladığımızın yüzde 70'ini yaptık. Birkaç gün içerisinde de kalan kısımları yaparak bu bölgemizdeki köylerin yol sorununu çözmüş olacağız. Her zaman söylediğimiz gibi, şehirde ne var ise köylerimizde de aynısının olması adına mücadele ediyoruz. Bizim milletimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Çalışmalarda emeği geçen başta Özel İdare yetkililerimiz ve İl Genel Meclis üyelerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz."

Fatih Çakır'ın bölgeyi ziyaretinde partisinin ilçe yöneticileri ile İl Genel Meclis üyeleri de katıldı.