Eren GÜNEY tarafından kurulan Ermeks Otomasyon şirketi, Flyte markası ile tüm mekanlara yeni bir soluk getiriyor. Minimalist tasarımların teknoloji ile birleştiği Flyte ürünleri, alışılmışın dışında bir deneyim sunuyor.

Şirket, ilham verici ikonik ürünler ile ön plana çıkıyor. Flyte, hayal gücünüzün sınırlanı zorlayan ürünleri ile Levitasyon teknolojisine fikir sahipliği yapıyor. Sunulan ürünler bugüne ve geleceğe yön veren eşsiz tasarımları ile beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

Uçan Ampuller İle Maksimum Büyü

Flyte markasının ürün yelpazesinde oldukça dikkat çeken bir ürün grubu var; o da uçan ampuller. Bu ampuller kendi içerisinde 4 gruba ayrılıyor. Bunlar:

  • ïNikola
  • ïManhattan
  • ïRoyal
  • ïBuckminster

Tüm ampul modelleri dekorasyon tutkunları için özel olarak tasarlanmış. Bu ürünlerin ortak noktası ise sağlam bir meşe tabana sahip olmaları. Tüm modeller isimlerinden ve şekillerinden de anlaşılacağı gibi ünlü mucitler ve bölgelerden esinlenerek adlandırılmış. Ünlü mucit Nikola Tesla, Edison tarzı cam ampul, Amerikalı mucit Buckminster Fuller ve New York'dan esinlenilen Manhattan adeta ürünlerin hikayesini taçlandırmış.

Ampuller, ortama sıcak renklerle ışık veren bir yapıda bulunuyor. Kablosuz elektrik aktarımı ile çalıştığı için de futuristik bir görsellik sunuyor. Deyim yerindeyse Flyte, sık sık tavanlarda gördüğümüz modellere farklı bir boyut kazandırmış.

Sadece Ürünler Değil, Özelliklerde Yerden Yüksekte

Flyte markalı ampuller kırılmaz bir yapıya sahip. Kullandığı enerji tasarruflu LED’ler sayesinde 50.000 saatlik bir kullanım garantisi veriyor. 50.000 saatlik kullanım ömrü, 11 sene boyunca günde 12 saat kullanıma ya da 22 yıl boyunca günde 6 saat kullanıma eşdeğerdir. Şirketin sunmuş olduğu ampuller hem verimliliğini hem de işlevselliğini ispatlıyor.

Flyte'nin teknoloji ve estetiği minimalist tasarımlara döktüğü ve son kalite malzemeler ile üretilen tüm ampul modellerini  www.flyte.com.tr adresinden inceleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra farklı zevklere hitap eden birbirinden özel ürünlere de göz atabilirsiniz. 

Flyte CEO’su Eren Güney’den önemli bir mesaj var: