Birçok kurum ve kişi taşımacılıkta Firmamızı tercih ediyor. Yabancı yatırımcılar, esnaflar, oteller, kafeler, Erenköy’e yerleşen aile veya öğrenciler, Erenköy’deki okul ve diğer yerler eşya nakliye hizmetinden yararlananlardan. Nakliye sektöründeki talebin bu oranda fazla olması, nakliyat firmalarını arttırıyor. Artan nakliyat firmaları arasından sadece birkaç firma öne çıkabiliyor. Kurumsallığıyla, kampanyalarıyla, tanınmışlığıyla... Müşteriler güvenilir ve bütçe dostu bir firma ararken bizim firmamız güvenilirliğinin yanı sıra müşteri odaklılığıyla ve maliyeti düşük hizmetiyle ön plana çıkıyor. Eski yerdeki eşyaları yeni yerine özenle ve uygun bir şekilde taşıyor. Müşterinin zamanına da önem veren Kuruluşumuz, operasyondan önce ekspertiz raporunu ücretsiz oluşturup en operasyonu en ince ayrıntısına kadar planlıyor. Böylece nakliyat işlemi başarılı ve hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Eşyaya uygun, hijyenik ambalajla kat kat paketlenen eşyalar, dikkatlice yeni yerine getirirken müşteri dilerse cüzi bir miktar ek ödeme yaparak eşyaları sigortalatabiliyor. 

Güvenilir ve Hızlı: Erenköy Evden Eve Asansörlü Nakliyat

Erenköy evden eve nakliyat, taşınacak eşyalara uygun araçlarla gerçekleştiriliyor. Bilirkişi tarafından yapılan ön incelemede taşıma alanları ve taşınacak eşyalar incelendikten sonra bu eşyalara en uygun araç ve malzemeler belirleniyor. Sonucunda zaman kaybı ve ürünlerin hasar alması önleniyor. Teknoloji ise insanın gündelik yaşamını kolaylaştırıyor. İnsan hayatını kolaylaştıran büyük icatlardan biri ise kuşkusuz asansör. Erenköy evden eve nakliyat firmamızın hizmetleri arasında bulunan güvenilir asansörlü taşıma sistemimiz hem müşterinin eşyalarını koruyor hem de küçümsenemeyecek kadar zaman kazandırıyor. Taşıma işlemi daha erken bitiyor. Vitrin, buzdolabı, termosifon... Yüzlerce kilo ağırlığında birçok ev eşyası mevcut. Bir eşyayı en az 3 kişi ancak taşıyabiliyor. Taşınırken yolu da tıkayan ağır eşyalar merdivenle taşınırken veya insanların bindiği genelde 6 kişilik asansörle taşınırken darbe alabiliyor. Asansörlü nakliyat sayesinde çok sayıda kişinin ancak yapabileceği işi asansör yapmakla kalmıyor, olası hasarı önlerken birçok kişiye derin nefes aldırıyor. İşlerimizi kolaylaştırıyor. 20’nci kattan zemin kata indirilebiliyor veya zemin kattan 20’nci kata eşya, mobilya rahatlıkla çıkarılabiliyor. Rezidans, TOKİ, apartman, otel gibi çok katlı binalarda sıkça tercih ediliyor.

İstanbul Erenköy Evden Eve Asansörlü Nakliyat

Asansörlü nakliyatın mümkün veya gerekli olup olmadığı taşıma alanının ve taşınacak eşyaların incelenmesinden sonra karar verilir. Binanın çevresi ve eşyaların taşınırken geçmesi gereken pencerenin veya balkonun da buna uygun olması şart. Evinizin çevresini ve balkon/pencerenizi fotoğraflayıp firmaya göndererek asansörle taşımanın uygun olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Nakliyat asansörleri ise genellikle balkon ya da çift yönden açılır pencereler ile Fransız tipi balkonlar için uygulanıyor. Erenköy dahil İstanbul’un her iki yakasına da hizmet veren firmamız evden eve asansörlü nakliyat sayesinde ekonomik bir hizmet sunmaktadır. Pratikliği sayesinde günümüzde en çok tercih edilen taşıma aracıdır. Hidrolik sisteme sahip bu asansörlerin hem araç üstü hem römorklu çeşidi bulunmaktadır. Asansör vinçlerimiz ev, ofis, inşaat, malzemeleri taşıma konusunda da hizmet vermektedir. Moloz indirme, dekorasyon malzemesi taşıma, parke taşıma, cam taşıma, pimapen taşıma işlemleri için de kullanılmaktadır. Taşıma işlemi, önceden belirlendiği şekilde yapılır. Belirlenen saatte operasyon yerine gelen uygun konuma aracını park ettikten sonra işlem başlar. Halatlarının kontrol edilmesi gereken asansörün işlem yapılacak dairenin pencerelerine doksan derece açıdan bakacak şekilde yerleştirilmesi gerekiyor. Asansör, apartman duvarına tamamen yaslandırılır. Ardından taşıma işlemi başlar.