Firmanın merkezi Denizli’dir. Firma üretmiş olduğu bu ürünleri network marketing sistemiyle tanıtan ve satışını yapan yerli bir firmadır. Ürün portföyü gerçekten çok geniştir. Türkiye genelinde 37 adet farklı bürosu bulunmaktadır. Üyelerine doğru ve kaliteli hizmet verebilmek için çalışmaktadır. Ersağ üye olma işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Ersağ üye olmak istiyorum şeklinde tercih yapmanız yeterlidir. Kurumsal olan bu firma, kalite yönetim sistemlerini üreten ISO belgelerinin hepsini almıştır. Onun dışında pek çok sertifikası bulunmaktadır. Ürünler el değmeden üretilmektedir bu da tercih edilmesindeki en önemli faktörlerden biridir. Ersağ, 88 adet farklı ürün çeşidini üretmektedir. Toz ve sıvı deterjan, losyon ya da koku üretimi bunlardan sadece bir kaçıdır. Üretilen her ürün, kontrol edilerek satışa sunulur. Bu ürünlerin satışları doğrudan firma tarafından yapılır. Ersağ üyelik işlemleriyle birlikte siz de ürün satışınıza başlayabilirsiniz.

Ek Gelir Fırsatı

Kim iş bulmak ya da ek gelir fırsatlarından yararlanmak istemez ki? Üye olmadan bu fırsatları sağlayamazsınız. Üye olmanın amacı, indirimli ürünleri satın alabilmektir. Bunun yanında Ersağ pek çok kişiye istihdam olanağı sunmaktadır. Ev hanımı da olsanız fark etmez 18 yaşını geçen ve üye olmak isteyen herkes firmaya üye olabilmektedir. Pek çok ev hanımına da istihdam olanağı sağlar ve iş sahibi yapar. Yani ersağ üyelik işlemleri çok basittir denebilir. Ersağ güler yüzlü ekibi ve müşteri temsilcileriyle birlikte kaliteli ürünler sunan bir firmadır. Ersağ üye ol kategorisinden üyeliğinizi tamamlayabilir ve işlerinize başlayabilirsiniz. Bu sayede ek gelir elde edebilir ve kendiniz geliştirebilirsiniz. Üyelik işlemlerine herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Ersağ, sosyal sorumluluklara da önem veren bir firmadır. Bu da onu rakiplerinin bir adım önüne taşımaktadır. Firma, ihtiyacı olan bazı derneklere ve şehit ailelerine de destek vermektedir. Ersağ yardımlaşma derneği de yetim ve öksüz çocuklara burs imkanı tanımaktadır.

Bizimle Çalışmak İster Misiniz?

Bizimle çalışmak için Ersağ üye olmak istiyorum demeniz yeterlidir. Şirketimiz 6 ayda bir üyeleri için özel seminerler düzenlemektedir. Bunun yanında çeşitli iş geliştirme ve bölgesel seminerler düzenlenir. Firma, kişi ayrımı yapmaz ve her kesimden insana açıktır. Tüm detayları ersağ.info.tr sitesinden öğrenebilir ve istediğiniz biçimde çalışmalara başlayabilirsiniz.