Sadece kadınlara değil, dilediğiniz günlerde dilediğiniz kişiye çiçek almak oldukça çok rastlanan bir durumdur. Çiçeklerin hediye edilmesinin altında gizli bir anlam yatmaktadır. Bu yatan anlam ise çiçeğin sahip olduğu zarifliği, masumluğu temsil etmektedir. Alacağınız çiçeği mutlaka dikkatli seçmeniz gerekir. Bunun sebebi ise tüm çiçeklerin taşıdıkları belli sözler ve anlamları vardır. Örnek olarak aldığınız kırmızı gül “sana aşığım” ve sevgi anlamlarını taşımaktadır. Bunu ele alarak sevgililer gününde sevgilinize kırmızı gül almak daha mantıklı bir seçim olacaktır. Bu konuda sizlere yardımcı olarak birçok çiçekçi firması kurulmuştur. Bizler de bu sektörde sizler için en iyi hizmeti vermek amaçlı olarak kurulmuş bir çiçekçi firmasıyız. Esenyurt Çiçekçi adı altında sizlere birçok hizmet ve seçenekler sunmaktayız.

ESENYURT ÇİÇEKÇİNİN HİZMETLERİ VE GÜVENLİK

Hizmet verdiğimiz sektör sebebi ile birçok çiçek seçeneklerimiz bulunmaktadır. Özel bir gün için alacağınız çiçeği dükkanımız veya web sitemiz üzerinden seçerek online bir şekilde web sitemiz üzerinden ödemesini ve siparişini yapabilirsiniz. Esenyurt Çiçekçi olarak sizlere elimizden gelen en iyi, en hızlı hizmeti vermeye çalışmaktayız. Siz müşterilerimizin mutluluğu bizler için çok önem arz etmektedir. Bunun yanında sizler için birçok ödeme yöntemimiz vardır. Bunları sayacak olursak, kredi kartı, banka havale, EFT ve kapıda ödeme seçeneklerimiz ile siz müşterilerimizin ayağına kolaylığı getirdik. Sizlerde sadece birer adım atarak bizleri tercih ederek mutlu bir şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz. Web sitemiz üzerinden alışveriş yaparken birçok güvenlik sisteminden, politikalarından ve ilkelerden yararlanmaktasınız. Online olarak sitemiz üzerinden alışveriş yaparken girmiş olduğunuz kredi kartı bilgileriniz ve kişisel bilgileriniz sitemizde bulunan SSL yazılımı ile beraber koruma altına alınmaktadır. Birazdan güvenlik ilkelerimizden bahsetmek iyi olur;

  • Ödeme seçeneklerimizden biri olan kredi kartı ile ödemede MasterCard ve VisaCard geçmektedir. Sanal pos işlemleri Kuveyttürk tarafından yapılmaktadır. Kredi kartı bilgileriniz ve kişisel bilgileriniz hiçbir şekilde kayıt altında tutulmamaktadır.
  • Bir diğer ödeme seçeneklerimiz olan banka havalesi ve EFT işlemlerinde ise mutlaka yapılması gereken şey, ödeme sonrası sizlere verilen dekontun kopyasını e-posta veya fax yolu ile tarafımıza iletmeniz gerekmektedir. Havale ve EFT işlemlerini teslimatlardan önce mutlaka 3 saat önce yapmanız gerekmektedir.

ESENYURT ÇİÇEKÇİNİN SİZLERE KAZANDIRACAĞI ARTILAR

Bizleri tercih etmeniz sizleri en olumlu şekilde etkileyecektir. Sizlere en iyi hizmeti vermek bizleri mutlu etmektedir. Web sitemiz üzerinde sizler daha kolay seçim yapın diye tüm çiçeklerimizi belli başlıklar altına topladık. Esenyurt çiçekçi olarak kendimizi geliştirerek sizlere daha iyi hizmetler sunmaya çalışmaktayız.

Sizde Esenyurt Çiçekçi den sipariş vermek isterseniz https://www.esenyurtcicekci.net web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.