ORDU (AA) - Fatsa ilçesinde 1994 - 2014 yılları arasında 2 dönem belediye başkanlığı yapan 64 yaşındaki Mustafa Çamaş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan Mustafa Çamaş, geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Hava yoluyla önce Samsun’a daha sonra kara yoluyla Fatsa’daki evine getirilen Çamaş için burada helallik alındı ve dua edildi.

Omuzlarda taşınarak Fatsa Belediyesi önüne getirilen Çamaş için cenaze töreni yapıldı.

Cenazeye Kaymakam Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe, Fatih Erişmiş ve İbrahim Eroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Korgan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Korgancı, Fatsa Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ayhan Baş, Fatsa Kızılay Şubesi Başkanı Erdi Şevketoğulları, eski Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ile vatandaşlar katıldı.

Mustafa Çamaş’ın kızı Elif Çamaş, burada yaptığı konuşmada, "Babam hepinizi çok seviyordu ve her birinizi tek tek bizlere soruyor ve tekrar tekrar anlattırıyordu. Fatsa’yı her şeye rağmen sevdi. Görevini de en iyi şekilde ifa ettiğini düşünüyorum. Allah babama rahmet eylesin ve nurlar içinde yatırsın. Sadece dua edin. Çünkü o hepinize dua etti. Hiçbirinize kin tutmadı ve hiçbir zaman da tutmayacaktır" diye konuştu.

Cenazeye annesinin rahatsızlığından dolayı katılamayan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, canlı telefon bağlantısı ile Çamaş'ın yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diledi.

Daha sonra Fatsa Ortabüyük Cami'ne getirilen Çamaş, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlık'taki aile kabristanlığına defnedildi.