KARABÜK (AA) - AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kamulaştırma çalışmalarıyla ilgili işlemlerin aralıksız devam ettiğini bildirdi.

Altınöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülke ekonomisine daha çok destek olmak, Karabük’ün ve bölgenin kalkınmasını hızlandırmak adına büyük bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Eskipazar OSB’de kamulaştırma bedellerinin hak sahiplerine ödenmeye başlandığını belirten Altınöz, "AK Parti hükümeti olarak Karabük’e 19 yıldır çok büyük yatırımlar yapıldı. Eskipazar OSB adına İl Özel İdaresi tarafından 2020 yılı aralık ayında yapılan ilk kamulaştırma bedelleri ödenmeye başlandı. Yapılan kamulaştırma çalışmasında 2 bin 550 adet işlem yapılmış olup; bu tapuların OSB adına Eskipazar Tapu Müdürlüğü’nde tescilleri yapılmaktadır. Yasal işlemler tamamlandıktan sonra peyderpey ödemeler yapılmaya devam edecek." diye konuştu.

Altınöz, "AK Parti hükümeti olarak bizler ülkemizin ve memleketimizin gelişmesi için elimizden gelen tüm gayretleri gösteriyoruz. Yatırımların takipçisi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bundan sonra da Karabük’ümüze güzel projeleri getirmek adına geçmişte olduğu gibi bugün de çaba sarf edeceğiz." dedi.